Wizz Air без попереджень скасував десятки напрямків із Польщі

Wizz Air без попереджень скасував десятки напрямків із Польщі

З розкладу авіакомпанії зникла низка рейсів з Варшави, Катовіце та Вроцлава.

Угорський лоукост Wizz Air без жодних повідомлень скасував майже два десятки маршрутів з польських міст.

Про це повідомляє Lowcost Avia.

Більшість рейсів скасовано на зимовий період (з осені 2018 року до весни 2019 року) і сполучення будуть відновленні з літнім розкладом. Разом з тим, Wizz Air повністю закриє маршрути з Варшави до Вроцлава та Вільнюса.

З розкладу авіакомпанії зникла низка рейсів з Варшави, Катовіце та Вроцлава з осені цього року і до весни наступного. Так, з Варшави скасовані рейси до Базеля, Барі, Біллунда, Ліссабона, Порту, Ніци, Братислави та Вільнюса.

З Катовіце – до Агадіра, Барі, Болоньї, Глазго, Малаги, Меммінгена, Ліссабона, Порту, Неаполя та Тенеріфе. Окрім цього, з Вроцлава також скасовані рейси до Агадіра, Порту та Тенеріфе.

Авіакомпанія не коментує, чим спровоковане рішення про скасування такої кількості рейсів. Припускається, що такі зміни можуть бути пов’язані з намірами максимально розвинути маршрутну мережу з Відня.

Повідомляється, що пасажири будуть проінформовані про зміни чи скасування рейсів, але не всі одночасно, а поступово, орієнтовно за 3 місяці до дати вильоту.

Отже, клієнти, у яких рейс у листопаді чи пізніше, до цього часу не отримали жодної звістки від WizzAir про скасування. Більше того, авіакомпанія без відома пасажирів нібито змінює рейси на альтернативні, при чому місце призначення може бути не в іншому місті, а й у іншій країні.

Наприклад, у читачів, що купили квитки Вроцлав – Порту, бронювання в особистому кабінеті відображається як Варшава – Лондон.

Нагадаємо, із настанням літнього туристичного сезону не вщухають скандали навколо перенесених чартерних рейсів. У червні час низки рейсів постійно змінювався - люди були змушені відкладати відпочинок, очікуючи на відліт в українських аеропортах. ТСН.ua розповів, що робити, якщо ваш рейс скасували.

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація