Є суттєві недоліки: позов очільника Росгвардії до Навального залишили без розгляду

Є суттєві недоліки: позов очільника Росгвардії до Навального залишили без розгляду

Фото: Сайт Росгвардії

Раніше опозиціонер розкрив корупційні схеми на закупівлі продуктів для правоохоронців.

Позов голови Росгвардії Віктора Золотова про захист честі і гідності до російського опозиціонера Олексія Навального залишили без розгляду через суттєві недоліки.

Про це розповіли агентству ТАСС в прес-службі Люблінського суду Москви.

"Позов Золотова до Навального залишено без руху в зв'язку з його невідповідністю вимогам статей 131, 132 ЦПК РФ, надано термін для усунення недоліків, що стали підставою для залишення позовної заяви без руху до 9 січня 2019 року", - розповіли у суді.

Нагадаємо, 11 вересня очільник Росгвардії Віктор Золотов викликав на дуель російського опозиціонера Олексія Навального після опублікування "Фондом боротьби з корупцією" даних про порушення відомства під час закупівель. Він пригрозив опозиціонеру "витерти об нього ноги" та "влаштувати шоу з показом для всього особового складу Росгвардії", якщо той дозволить собі образи чи наклепи щодо нього особисто чи членів його родини.

Більш, ніж за місяць, у середині жовтня Навальний відповів на цю пропозицію. Він погодився на "дуель" та самостійно обрав місце та зброю – дебати у прямому ефірі на одному із федеральних телеканалів. Політик також перепросив за те, що так довго відповідав, оскільки 50 діб перебував під арештом. Сам Золотов від такого формату дуелі відмовився.

На початку грудня стало відомо, що Федеральна служба безпеки Росії виявила порушення в поставках продуктів для Росгвардії – саме ті, про які в серпні заявив Навальний. Водночас із цим, Золотов вирішив подати до суду позов проти Олексія Навального про захист честі і гідності та відсудити у політика мільйон рублів.

Словесні дуелянти: екс-охоронець Путіна викликав на дуель Навального

Словесні дуелянти: екс-охоронець Путіна викликав на дуель Навального

Повʼязані теми:

Наступна публікація