"Їх там немає". Журналісти спіймали Путіна на черговій брехні про військових РФ на Донбасі

"Їх там немає". Журналісти спіймали Путіна на черговій брехні про військових РФ на Донбасі

Фото: Associated Press

Голова РФ каже, що російські окупанти - "місцеві жителі Донбасу"

Журналісти "Настоящего времени" за підсумками великої пресконференції президента РФ Володимира Путіна змонтували невелике відео щодо його брехні про російських військових на окупованих територіях України.

Сьогодні, 19 грудня, під час відповідей на запитання ЗМІ Путін вчергове намагався переконати, що РФ не має ніякого стосунку до окупантів та озброєних військовою технікою бойовиків на Донбасі.

"Там немає іноземних військ. Там є "місцева міліція", місцеві "сили самооборони", які складаються з місцевих жителів. Мені постійно ставлять запитання: а звідки у них танки, важка артилерія. У багатьох гарячих точках світу відбуваються різного роду конфлікти і бойові дії, і в них є танки і важка артилерія. Звідки вони їх беруть? Мабуть від тих держав, які їм симпатизують. Але це їхня техніка, а не іноземна", - сказав він.

Журналісти звернули увагу, що так само Путін спочатку казав про "зелених чоловічків" у Криму і не визнавав їх, а згодом щиросердно сказав в інтерв’ю, що саме російські військові захоплювали українські військові частини у Криму.

Путин о войсках на Донбассе и в Крыму

Путин о войсках на Донбассе: "Там нет иностранных войск, там есть силы самообороны". Точно так же президент отвечал на вопрос о российских войсках в Крыму весной 2014 года – через 9 месяцев он заявил, что никогда не скрывал, что украинские части блокировали российские солдаты

Опубліковано Настоящее Время Четвер, 19 грудня 2019 р.

Головні тези зі спілкування президента РФ Володимира Путіна із журналістами читайте на сайті ТСН.ua→. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація