Youtube відмовився видаляти відео, в якому фейковий Трамп "вбиває" журналістів у церкві

Youtube відмовився видаляти відео, в якому фейковий Трамп "вбиває" журналістів у церкві

Фото: Associated Press

Ролик не порушує правил відеоплатформи.

Фейкове відео, яке демонструє як нібито президент США Дональд Трамп "вбиває" журналістів, не порушує правил YouTube.

За даними відеоплатформи, що належить Google, деякий вміст, який не порушує правила компанії, може бути невідповідним для деяких категорій аудиторії. У цих випадках можуть застосовуватися вікові обмеження.

"Для вмісту, що містить насильство, яке є явно вигаданим, ми встановлюємо вікові обмеження та відображаємо проміжну рекламу. Ми застосували ці засоби захисту до цього відео", - заявила речниця YouTube американському телеканалу Fox News.

Це відео розповсюджується у Мережі понад рік, але знову привернуло увагу після того, як The New York Times повідомив, що його показали на конференції прихильників Трампа на курорті американського президента у Маямі минулого тижня. 

У ролику, який є переробленим фрагментом фільму, голова Трампа накладається на головного героя, і потім він стріляє, ріже та б'є людей у ​​церкві, замість голів яких – обличчя провідних критиків Білого дому, логотипи новинних організацій та логотип Black Lives Matter.

Обережно! Відео містить сцени насильства!

Речниця Білого дому Стефані Грішем заявила, що президент "ще не переглянув відео, він побачить його незабаром, але на основі всього почутого він рішуче засуджує це відео".

Асоціація кореспондентів Білого дому оголосила у своїй заяві, що "жахнулась" від цього відео.

Усі викриття проти себе Трамп називає фейком

Усі викриття проти себе Трамп називає фейком

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація