"З мене досить": скандальна Настя Рибка відхрестилась від компромату на олігарха Дерипаску

"З мене досить": скандальна Настя Рибка відхрестилась від компромату на олігарха Дерипаску

Фото: Associated Press

Дівчину чекає суд у Росії.

Балакуча дівчина з так званого російського ескорт-сервісу, яка допомогла розкрити таємні зв’язки передвиборчого штабу Трампа з Путіним цього тижня опинилася у новій в’язниці.

Надії зацікавити своїми знаннями американців не справдилися. І Настю Рибку із Таїланду депортували прямісінько у руки Кремля, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень. Причому кримінальна справа намалювалася, коли Рибка була уже в небі. Кілька днів у московській в’язниці зробили своє.  

Це тіло ще донедавна було у повній власності  російських олігархів. Розкішна інтимна іграшка.  Та раптом довгий язик дівчини насмілився на те, що повністю вийшло за рамки професійного застосування. Рибка заговорила.  Шок її власників від такого нахабства важко переоцінити.  

Рибка у кремлівській сітці: як елітна повія перетворилася на політичну полонянку

Рибка у кремлівській сітці: як елітна повія перетворилася на політичну полонянку

"Дорогий Володимире Володимировичу! Витягати дівчину на побачення через три в’язниці щонайменше не етично. Є інші, легші способи, запросити дівчину на побачення", - казала вона у своїх соцмережах.

У Кремлі шаленіють від люті. Елітна проститутка перетворюється на головну мішень усієї тієї російської  еліти,  яку вона обслуговувала. Схоже, дівчина аж зовсім не так собі уявляла побачення. Цього тижня на московському летовищі  її чекали візок та груба сила одразу кількох чоловіків.

Усі проблеми Насті Рибки розпочалися десять місяців тому. Ескорт-дівчина видає книжку про інтимні зв’язки з олігархом Олегом Дерипаскою та спокійно їде разом зі своїм сутенером Алексом Леслі на елітний курорт до Таїланду, аби інших на секс-тренінгу вчити мистецтву зваблення. От тільки книжкою Рибки зацікавився російський опозиціонер Олексій Навальний.

На друкованих сторінках дівчина у подробицях не просто розсмакувала відпочинок на яхті з Дерипаскою. Настя засвітила у компанії олігарха   віце-прем’єра Сергія Приходька. А Навальний миттєво заповнив прогалину у вкрай небезпечному ланцюгу. Про зв’язок  голови виборчого штабу Трампа - Пола Манафорта і Дерипаски було відомо давно. А от зв’язати бізнесмена і Кремль можна було лиш на словах. З появою Приходька і уривками розмов та записами, на які натякала Рибка,  все змінилося .

Рівень кремлівського шухеру легко уявити, бо до Таїланду вирушає секретар російської ради безпеки та оборони Микола Патрушев начебто на перемовини з безпеки. Дівчину арештовує тайська поліція  начебто за незаконну роботу.   Настя Рибка захисту шукає у Вашингтоні. Обіцяє американській прокуратурі розповісти таємниці перемов команди Трампа з російськими можновладцями.

"Я готова вам усе розповісти і розкласти усі ті пазли, яких вам не вистачає, підтвердити всі аудіо, відео", - заявляла вона.

Та американці на таємну операцію з  Рибкою чомусь не пішли. Дівчина просто благає не повертати її до Росії. Та от вже після кількох місяців у тайській в’язниці свою мелодію змінює.     

"Зв’яжіться зі спеціальними особами, з консулом. І з Путіним, так, для того, аби нас звідси витягли коли-небудь. Ми хочемо до Росії повернутися якнайшвидше", - закликала Рибка.

Депортація затягувалася. Рибка й Леслі вже в один голос кричали – хочемо до Росії. Та от чи такого чекали у московському аеропорту?

У Москві Рибці та Леслі неочікувано закидають справу по втягуванню у проституцію. Двоє дівчат ледь не перед самісіньким поверненням секс-гуру подають позови, що начебто після відвідування секс-тренінгів почали за гроші розважати чоловіків.

"У нас забрали паспорти. Називали поіменно. Настя узагалі не мала тут виходити. Вона повинна була їхати до Мінська", - розповідає дружина Леслі.

Настя Рибка, справжнє прізвище якої Вашукевич, - громадянка Білорусі. Тож, за міжнародними законами, депортувати її й справді мали на батьківщину. Там у неї родина – чоловік і неповнолітній син. Утім російським олігархам вона потрібніша. Вже за день після перебування в російській в’язниці Рибка вперше вибачається. Й каже, вона жертва, її використали, аби розквитатися з Дерипаскою. Та ще й сфабрикувати справи одразу у Таїланді, Росії, Білорусі та Європі.

"Перепросіть, будь ласка, за мене перед Олегом Дерипаскою, перед Сергієм Приходьком. Мені дуже шкода, що все так вийшло. Мені дуже соромно", - каже дівчина.

Відхрещується Рибка й від компромату на Дерипаску, який начебто мала та завдяки якому ще кілька місяців тому прагнула отримати притулок у США.

"Жодних аудіозаписів про Дерипаску більше не буде. Я жодним чином не згадуватиму за нього. І компрометувати більше його теж не буду. Нехай розслабиться. Реально, з мене досить", - заявляє Рибка.

Та от чи вистачить їй – вирішуватиме точно не вона. Й навряд чи Дерипаска або Приходько усе забудуть. Після балакучої Рибки, яка здійняла галас на увесь світ, їм досі доводиться відбілювати репутацію. Та головне інше - російські вельможі не можуть собі дозволити безкарний бунт обслуговувального персоналу. Від повій ніхто не відмовиться. А от урок для них на прикладі Рибки зроблять показовим.

Мар’яна Зінковська

Повʼязані теми:

Наступна публікація