Забили тупим предметом, а труп сховали у сарай: у США розслідують жорстоке вбивство матері трьох дітей

Забили тупим предметом, а труп сховали у сарай: у США розслідують жорстоке вбивство матері трьох дітей

У США жорстоко вбили матір трьох дітей / Фото: mirror.co.uk

Тіло 32-річної Джоанни Спікс було знайдено біля сараю.

Останки зниклої матері трьох дітей з Орегону (США - ред.) були знайдені біля сараю у віддаленому районі штату Вашингтон, поліція вважає, що її тіло "перемістили" туди після того, як вбили тупим предметом по голові.

Тіло 32-річної Джоанни Спікс було знайдено біля сараю в Ріджфілді, штат Вашингтон, в офісі шерифа округу заявили, що її смерть розслідується як вбивство, інформує Mirror.

Зведена сестра Спікс, Аріель Хамбі, заявила, що була шокована звісткою про загибель Джоанни.

"Я не можу спати вночі від думок, що той, хто зробив це з нею, бив тупим предметом у голову та шию, я маю на увазі, що це насильство, і ця людина десь ходить навколо", — сказала Аріель Хембі.

Тіло жінки було знайдено у сільскому сараї.

Згадуючи момент, коли їм повідомили про смерть Джоанни 11 квітня, Аріель сказала: "Наша сім’я була вражена дзвінком, який розбив нас на шматки. Дзвінок, який повідомив нам, що наша сестра, знайдена мертвою".

До 33-річчя Джоанни, яке вона мала відсвяткувати 28 квітня, залишалося всього кілька тижнів. У Джоанни залишилося троє дітей: 13-річний Хуан, 12-річний Брекстон і семирічна Мейлані.

"Ми молимося та шукаємо відповіді на питання, хто зробив це з нашою неймовірною сестрою та матір’ю трьох дивовижних дітей. Ці діти більше ніколи не побачать свою мати, яку у них забрали" - заявила Арієль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у польскому місті Лодзь знайшли тіла двох українців, 36-річна жінка сиділа у кріслі, тоді як 31-річний чоловік лежав у наметі на ліжку.

Крім того, ми раніше інформували, що у Польщі в місті Ходзеж у понеділок, 24 квітня, знайшли мертвими всю родину — чоловіка, його батьків, дружину та маленького сина.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація