Захоплення банку в Грузії: як відбулася спецоперація та що вимагав нападник

Захоплення банку в Грузії: як відбулася спецоперація та що вимагав нападник

Фото: Associated Press

Усіх утримуваних людей вдалося звільнити.

Напередодні озброєний гранатою чоловік захопив відділення банку в грузинському місті Зугдіді. Усіх утримуваних людей вдалося звільнити. Нападник втік, його шукають.

Як відбулася спецоперація та що вимагав нападник - у сюжеті ТСН.Ранок.

Останні заручники залишили приміщення банку надвечір. Там вони провели понад сім годин відтоді, як до відділення зайшов чоловік у камуфляжі із гранатою. Нападник вимагав пів мільйона доларів і транспорт. У протилежному разі погрожував підірвати вибухівку. Перемовини тривали, час від часу нападник випускав кількох людей. Загалом було звільнено 43 заручники, повідомила місцева поліція. 

У результаті тривалих переговорів більшість із них було поступово звільнено протягом дня. Як відомо, їх замінив Автанділ Галдава, начальник управління полції Самегрело-Земо-Сванетія.

Захоплення заручників у Грузії: озброєного чоловіка розшукує поліція

Захоплення заручників у Грузії: озброєного чоловіка розшукує поліція

Кадри, на яких за трьома останніми заручниками-чоловіками йде нападник, а за ним начальник поліції, оприлюднюють грузинські ЗМІ. Влада таки підготувала сумку з грошима. Медіа вже припустили, що там менше ніж пів мільйона доларів, бо така сума в торбу не вмістилася би. Чекав на нападника й автомобіль, куди він сів разом з заручниками. Вже згодом, у гірському районі, залишив їх разом з машиною.

Грузинські правоохоронці повідомили, що життя і здоров'я звільнених заручників поза загрозою. Поліція продовжує шукати нападника.
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація