Закували в наручники і забрали до поліцейської машини. У США заарештували 6-річну дівчинку

Закували в наручники і забрали до поліцейської машини. У США заарештували 6-річну дівчинку

Дитина вдарила вчителя.

У США поліцейський заарештував шестирічну дівчинку. Її закували в кайданки і забрали до поліцейської машини за те, що вдарила вчителя. Дитина має проблеми зі здоров'ям, які впливають на поведінку. Чому поліцейський заарештував дівчинку і як його за це покарали - у сюжеті ТСН.19:30.

На відео в Мережі видно, як офіцер зв'язує руки дитини гнучкими кайданками. Шестирічну дівчинку виводять з приміщення і саджають до поліцейської машини, щоб доправити до відділка. Дитина кричить, що не хоче і просить відпустити.

Маленька Кая погано поводилася на уроці. Коли працівники школи спробували її заспокоїти, то почала бити їх. Дівчинку забрали до директора, а потім врешті-решт втихомирили. Саме тоді й приїхала поліція, яку викликав один зі співробітників.

Бабуся дівчинки зізнається, що звістка її шокувала. Кая потерпає від апное уві сні - через це погано спить уночі, має погане самопочуття та перепади настрою. Про особливість дівчинки у школі знали, кажуть родичі. Проблеми малечі зі здоров'ям намагаються вирішити, але аж ніяк не очікували, що вони призведуть до арешту.

Закував у кайданки та відвіз до відділку: США сколихнули моторошні кадри арешту 6-річної дівчинки

Закував у кайданки та відвіз до відділку: США сколихнули моторошні кадри арешту 6-річної дівчинки

У місцевій поліції визнають, що офіцер порушив закон. Він не зв'язався з керівництвом під час арешту дитини, молодшої за 12 років. Чоловіка звільнили.

Потім працівники поліцейського управління Орландо отримали спеціальні повідомлення, що нагадує їм про політику, яка суворо забороняє арештовувати дітей у віці до 12 років без дозволу керівника.

Працівники школи розповідають, що після затримання офіцер повернувся до них. Чоловік похвалився, що це його персональний рекорд - наймолодша з шести тисяч заарештованих. Згодом з'ясувалося, що того ж дня полісмен намагався заарештувати в іншій школі ще одну шестирічну дитину. Утім, щойно дані дівчинки перевірили, її відпустили.

Всі обвинувачення з Каї зняли. Родичі дівчинки кажуть, що малеча після арешту потерпає від жахів і не може бачити у школі охоронців у формі, а тому її довелося перевести до приватного закладу.

Кореспондентка ТСН Катерина Федорченко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація