Заміжню вчительку зі США звинуватили в зґвалтуванні підлітка

Заміжню вчительку зі США звинуватили в зґвалтуванні підлітка

Заміжню вчительку зі США звинуватили в зґвалтуванні підлітка

Жертва надала як доказ свою переписку з викладачкою.

Вчительку Ліндсі Харвіс зі штату Кентуккі звинуватили в зґвалтуванні свого учня, якому не виповнилося й 16 років.

Про це повідомляє ресурс news.com.au. 

27-річну жінку затримали в окрузі Файєт за звинуваченням у зґвалтуванні, розбещенні та незаконних стосунках з неповнолітнім.

У тамтешньому відділенні поліції заявили, що злочини мали місце у травні та червні 2016, коли Харвіс працювала в середній школі "Woodford County". Там від серпня 2013 до червня 2016 вона обіймала посаду вчителя соціальних наук.

Як доказ жертва надала правоохоронцям переписку в мобільному телефоні, що мала підтвердити факт перебування підлітка та підозрюваної у близьких стосунках.

Детектив Версальського департаменту поліції Стів Спаркман розповів, що розслідування триває від початку 2017 року. "Але ще дуже багато точок мають пов'язатися перед тим, як винести остаточне рішення проти підозрюваної", – підсумував він.

Ліндсі Харвіс з чоловіком Ендрю.

Минулої п'ятниці Харвіс звільнилася з посади асистента вчителя в початковій школі "Veterans Park" міста Лексінгтона. Вона постала перед судом, а її адвокат подав заяву про невинуватість. Чоловік Ліндсі, Ендрю, також супроводжував її до суду. Жінку попередили про те, аби вона трималася якомога далі від імовірної жертви. 

Раніше повідомлялося, що у штаті Північна Кароліна арештували 25-річну вчительку математики початкових класів Ерін МакАуліфі. Її підозрюють у статевих стосунках з трьома старшокласниками на території школи та непристойній поведінці з молодшими. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація