Заперечував COVID-19 і сміявся з вакцинації: від коронавірусу помер 34-річний блогер

Заперечував COVID-19 і сміявся з вакцинації: від коронавірусу помер 34-річний блогер

Чоловік 3 дні перебував на ШВЛ, але врятувати його не змогли.

У Лос-Анджелесі США від коронавірусу помер 34-річний блогер, який писав у Твіттері, що відмовляється вакцинуватися. Перед цим він встиг написати, що його ушпиталили.

Про це повідомляє CBS Los Angeles.

У Лос-Анджелесі COVID-19 забрав життя 34-річного Стівена Хармона. Чоловік заперечував існування коронавірусу та насміхався із вакцинації. У нього діагностували коронавірус і пневмонію, і він був госпіталізований. Останній свій пост зі свого акаунта в Twitter він написав у середу, незадовго до того, як його інтубували.

"Я маю пройти інтубацію, я борюся з цим так сильно, як тільки можу, але, на жаль, це дійшло до критичного вибору. Не знаю, коли я прокинуся, будь ласка, помоліться за мене", - написав Стівен.

У своєму акаунті в Instagram Гармон виклав свої фотографії зі свого лікарняного ліжка. Він написав, що у нього запалення легенів, і він ризикує пошкодити мозок через низький рівень кисню.

За три дні до смерті, Хармон написав у своєму твіттері: "Якщо у вас немає віри в те, що Бог може зцілити мене через ваш дурний апарат штучної вентиляції легенів, тоді тримайте пекло подалі від моєї палати інтенсивної терапії, тут немає місця для страху чи невіри!", - писав Стівен.

Американця підключили до апарату штучного дихання 21 липня, хоча він спочатку чинив опір цьому. Потім він попросив підписників молитися за нього. Стівен помер 25 липня, його блоги в соцмережах  закриті.

Нагадаємо, що пацієнта, який перехворів на COVID-19, можуть розвинутись ускладнення, до того ж одночасно їх може бути декілька.

Новини України: у МОЗ готують наказ про дозвіл змішувати вакцини від коронавірусу

Новини України: у МОЗ готують наказ про дозвіл змішувати вакцини від коронавірусу

Повʼязані теми:

Наступна публікація