Зеленський призначив ексміністра Абромавичуса в "Укроборонпром"

Зеленський призначив ексміністра Абромавичуса в "Укроборонпром"

Фото: УНІАН

Він став членом Наглядової ради.

Президент України Володимир Зеленський призначив ексміністра економічного розвитку Айвараса Абромавичуса членом Наглядової ради "Укроборонпрому".

Про це йдеться в указі президента №402/2019.

"Відповідно до статті 5 Закону України "Про особливості управління об’єктами державної власності в оборонно-промисловому комплексі" постановляю: на часткову зміну статті 1 Указу Президента України від 17 березня 2014 року № 309 "Про членів Наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром" (зі змінами, внесеними Указами від 17 листопада 2016 року № 510 та від 18 січня 2018 року № 8): призначити Абромавичуса Айвараса членом Наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром" (за згодою)", - повідомляється в указі.

Окрім цього, Зеленський також виключив із Наглядової ради Ярослава Скалька та Ігоря Черкаського у зв’язку із закінченням строку повноважень.

Нагадаємо, 22 травня Абромавичус, який був у передвиборчій команді Володимира Зеленського, повідомляв, що ходив на розмову до Адміністрації президента для обговорення своєї посади у владі. Він зазначав, що не хоче працювати у АП та у Верховній Раді.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація