"Життя Флінна може бути зруйноване". Трамп розкритикував нову книжку екс-глави ФБР

"Життя Флінна може бути зруйноване". Трамп розкритикував нову книжку екс-глави ФБР

Він вже назвав зміст книжки брехнею.

Нещодавно презентована книжка колишього голови ФБР Джеймса Комі "Найвища лояльність: правда, брехня та лідерство" про події навколо президента Дональда Трампа може зруйнувати життя екс-раднику Трампа з нацбезпеки Майклу Флінну.

Про це заявив сам президент Штатів.

"Таким чином життя генерала Майкла Флінна може бути повністю зруйноване, поки Джеймс Комі може "зливати" і брехати, заробляти багато грошей зі своєї книжки (яка ніколи не мала бути написана). Чи дійсно в Америці так має бути? Я так не думаю!", - написав Дональд Трамп у Twitter.

Нагадаємо, колишній очільник Федерального бюро розвідки Джеймс Комі презентував власну книжку "Найвища лояльність: правда, брехня та лідерство", у якій йдеться, зокрема, про втручання Росії у вибори президента в США, свої стосунки з Трампом та звільнення з посади керівника ФБР. 

Як відомо, Комі звільнили 9 травня 2017 року. Президент Штатів звинуватив його у некомпетентності під час розслідування справи щодо електронної пошти Гіларі Клінтон.

Майкл Флінн працював з президентом Трампом недовго - протягом січня-лютого 2017 року. Він подав у відставку з посади радника з нацбезпеки через скандал щодо розмови з послом РФ у США. Зазначається, що Флінн обговорював з представником Москви санкції. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація