Жорстокий порноактор-канібал знайшов кохання на сайті знайомств і хоче одружитися

Жорстокий порноактор-канібал знайшов кохання на сайті знайомств і хоче одружитися

Фото: Associated Press

Він відбуває довічне ув'язнення.

Вбивця-канібал Люка Маньотта планує вступити у шлюб із іншим вбивцею, з яким познайомився на сайті знайомств.

Про це пише The Sun.

У грудні 2012 року колишній порноактор і вбивця-канібал Люка Маньотта зареєструвався на форумі знайомств Canadian Inmates Connect Inc. В червні 2015 року він закохався в озброєного грабіжника Ентоні Джоліна, який відбуває покарання за те, що зарізав іншого ув'язненого до смерті в душі.

У своєму профілі Маньотта , якого охрестили канадським психопатом, описав себе як самотнього білого чоловіка, який шукає також “білого чоловіка, 28-38 років, лояльного, бажано освіченого, фінансово і емоційно стабільного для тривалих відданих стосунків”.

“Якщо ви думаєте, що можете бути моїм чарівним принцом, надішліть мені докладного листа із хоча б двома фотографіями”, - додав він в описі.

У грудні 2012 року колишній порноактор Люка Маньотта був засуджений до довічного ув'язнення за вбивство студента у 2002-му. Він розчленував його і переслав частини тіла в школи та політичні партії в його рідній Канаді. Чоловік також знімав, як сам їсть жертву, а обезголовлений торс та пса, якого примушував спробувати людське м'ясо, пізніше викинув у мішку біля власного помешкання.

На одній зі шкіл він написав частиною тіла вірш на стіні: “Троянди червоні, фіалки сині, поліції знадобляться стоматологічні записи, щоб ідентифікувати вас. С*ка”.

Чоловік втік, однак його знайшли у Берліні. Його заарештували, коли Люка дивився репортажі про його злочини.

Нагадаємо, Дмитро Лучин, якого номінували у Росії на "Поета року" вбив жінку, потім скуштував її мозок, а кров’ю написав на стіні її квартири свій вірш.

Повʼязані теми:

Наступна публікація