Злісні інсинуації: як в МЗС РФ прокоментували нові санкції США

Злісні інсинуації: як в МЗС РФ прокоментували нові санкції США

Фото: Reuters

«Про яке оздоровлення двосторонніх російсько-американських відносин ведуть мову у Вашингтоні?" - заявив заступник голови МЗС РФ.

РФ буде відповідати на американські санкції не на шкоду своїм інтересам.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков у коментарі, розміщеному на сайті МЗС РФ щодо рішення США ввести нові антиросійські санкції.

Він зазначив, що "стало поганою традицією постійно звертатися до теми введення Вашингтоном санкцій щодо Росії під фальшивими приводами", і "сьогодні приводом американці обрали нібито порушення нами їх обмежень на поставки нафтопродуктів в КНДР і горезвісні "кіберпорушення".

"Як водиться, жодних доказів та обґрунтувань, одні злісні інсинуації. Діють за принципом: чим гірше, тим краще. Про яке оздоровлення двосторонніх російсько-американських відносин ведуть мову у Вашингтоні?" - заявив заступник голови МЗС РФ.

Нагадаємо, що Мінфін США у вівторок вніс до санкційного список двох громадян Росії, шість вантажних кораблів під російськими прапорами, три російські юридичні особи та одну компанію зі Словаччини.

Санкції щодо частини фізичних і юридичних осіб вводяться у зв'язку з їх діяльністю в кіберпросторі, щодо інших - у зв'язку з КНДР.

Трамп не розглядає зняття санкцій, допоки РФ не співпрацюватиме у питаннях України та Сирії

Трамп не розглядає зняття санкцій, допоки РФ не співпрацюватиме у питаннях України та Сирії

Повʼязані теми:

Наступна публікація