Зв'язок з РФ: Трамп пообіцяв публікацію меморандуму демократів

Зв'язок з РФ: Трамп пообіцяв публікацію меморандуму демократів

Фото: Reuters

Меморандум проходить перевірку у фахівців Білого дому, що є звичайною практикою.

Президент США Дональд Трамп пообіцяв незабаром дозволити публікацію службової записки, складеної меншістю демократів у комітеті з розвідки палати представників.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Відповідаючи на питання журналістів, коли буде опублікований меморандум, Трамп відповів, що опублікує "лист" меморандумі "скоро".

Раніше цього тижня прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що Трамп ознайомився з меморандумом конгресменів-демократів про деталі проведення розслідування про російському втручанні в американські вибори.

Вона зазначила, що меморандум проходить перевірку у фахівців Білого дому, що є звичайною практикою.

В кінці минулого тижня був оприлюднений меморандум, підготовлений членами комітету з розвідки палати представників США. Доповідь республіканців свідчить, що ФБР в ході президентської передвиборної кампанії в 2016 році вело стеження за членом виборчого штабу Трампа Картером Пейджем, збираючи інформацію на користь кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Демократи, спочатку проголосували за публікацію цього документа, заявили, що республіканці внесли зміни в нього перед відправкою в Білий дім. Тому демократи підготували власну версію меморандуму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація