5 профілів в Instagram, які надихнуть на неймовірні подорожі

5 профілів в Instagram, які надихнуть на неймовірні подорожі

5 профілів в Instagram, які надихнуть на неймовірні подорожі

Фото: doyoutravel / Instagram

Ця соцмережа може стати гарним путівником і порадником для мандрівників.

Часто серед тисяч можливостей і пропозицій ми губимося з напрямком для майбутньої поїздки. Звісно, є й такі люди, які заздалегідь планують усі свої справи, в тому числі і відпочинок. Проте усім не завадять поради досвідчених мандрівників та людей, що побачили різні країни.

Завдяки їхнім фото ви теж можете надихнутися здійснити поїздку до місця, про яке раніше й не здогадувалися.

Doyoutravel

Британець Джек Морріс також кинув свою роботу – йому набридло чистити килими у Манчестері і він вирішив подорожувати. Його Instagram наповнений світлинами з неймовірними краєвидами.  А все почалося з квитка в один бік до Бангкока. За 9 місяців подорожей він знайшов собі і дівчину, з якою познайомився на Фіджі.

 

Into the jungle

Публикация от JACK MORRIS (@doyoutravel)

В галереї Джека є фото і джунглів, і засніжених вершин. За ним стежать майже 3 мільйони людей: такими краєвидами справді хочеться насолоджуватися щодня, навіть з екрана смартфона.

Map of Europe

Творці цього профілю роблять колекцію фотографій мандрівників, які подорожують Європою. Тому ви знайдете тут найрізноманітніші куточки – від відомих усім туристам точок до незвіданих місцин. Наприклад, одна із найбільш захопливих світлин – зроблена в невеличкому іспанському місті Сетеніль-де-лас-Бодегас.

Воно збудоване буквально в скелі і величезні брили нависають прямісінько над вулицями. Більшість з будинків міста «проростають» із каміння та є продовженням природних печер. Примітно, що це місто славиться своїми винами й стравами із м’яса. Тож коли плануватимете поїздку до Іспанії, майте на увазі не лише Барселону та пляжі Каталонії.

vancatmeow

Автор цього фотоблогу - австралієць Річард Іст. Після десяти років роботи на корпорацію він вирішив змінити своє життя. Можливо, його приклад надихне і вас: чоловік покинув роботу і від травня 2015 року подорожує Австралією разом зі своєї кішкою Віллов, виставляючи фото з мандрівок в Instagram.

Чоловік зізнався, що попри успішну кар’єру почувався нещасним, тому вирішив розпочати життя в подорожах автофургоном. Річард працює лише за потребою, а не постійно, як це робив раніше.

Разом зі своєю кішкою він відвідав всі штати в Австралії: вони плавали у Великому бар'єрному рифі, перейшли австралійську савану, а також жили посеред дикої природи - на пляжах, розлогих рівнинах та в лісах.

New York Times Travel

Щороку це відоме видання складає список із 52 місць, щоб надихнути мандрівників на наступний рік. Цьогорічна подорож почалася з американського Нового Орлеана. Стежте за цим профілем, оскільки  знайдете поради не лише щодо напрямків, а й щодо локальної кухні та розповіді про місцеві звичаї.

Finduslost

Цей профіль веде пара з Лос Анджелеса - Селена та Якоб. Вони залишили своє життя в Каліфорнії, щоб подорожувати та показувати в соцмережі свої поїздки – викликаючи захоплення у десятків тисяч підписників. Неможливо не заздрити цим обом. Переглядаючи їхні фотографії, можна скласти непоганий путівник і для себе, занотувавши прекрасні місця для мандрівок.

 

Nothing better than traveling with the one you love ➵♥

Публикация от Selena + Jacob | Travelers (@finduslost)

Наразі американці перебувають у Європі і замиловують своїми спільними фото із засніжених міст та неймовірної краси гір.

Загалом Instagram може стати вам чудовим порадником у виборі подорожі, місць, які потрібно обов’язково відвідати, а також підкаже ракурси для ідеальних фото.

Повʼязані теми:

Наступна публікація