Авіакомпанія flydubai з ОАЕ відновила рейси до України

Авіакомпанія flydubai з ОАЕ відновила рейси до України

Рейси з аеропорту "Бориспіль" до Дубая виконуватимуть до трьох разів на тиждень.

У середу, 8 липня, в аеропорту "Бориспіль" приземлився літак авіакомпанії flydubai з Об'єднаних Арабських Еміратів. Польоти відновили після карантину, що був запроваджений задля недопущення поширення нового коронавірусу COVID-19.

На борту літака перебували 12 пасажирів бізнес-класу і 155 пасажирів економ-класу.

"Ми хотіли б подякувати владі та представникам туристичної галузі за їхнє сприяння і допомогу із відновлення наших регулярних рейсів до Києва. Завдяки спільним зусиллям Київ став одним з перших напрямків нашої мережі після відновлення польотів, і ми сподіваємося збільшити пасажиропотік в Україні", - зазначив старший віцепрезидент з комерційних операцій flydubai Джейхун Ефенді.

Команда Міжнародний аеропорт "Бориспіль" разом з пасажирами радіє поступовому відновленню авіасполучення. Так, сьогодні ми з радістю зустріли рейс компанії flydubai. Літак Boeing 737-800 NG привіз до України пасажирів з Об'єднаних Арабських Еміратів. Разом з гостями прямо на пероні привітали екіпаж і поздоровили flydubai з відновленням рейсів. ✈ Подорожуйте більше, і будьте здоровими. #ilovekbp ❤ #welcomebackflydubai #flydubai #flydubaiwithme

Опубліковано Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Середа, 8 липня 2020 р.

У flydubai зазначили, що через коронавірус змінили правила перевезення пасажирів задля безпечності польотів.

Зазначимо, що від 7 липня Дубай відкритий для туристів. Водночас у місті запроваджені суворі заходи з охорони здоров'я і безпеки.

Рейси з аеропорту "Бориспіль" до Дубая виконуватимуть до трьох разів на тиждень.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація