Авіакомпанія YanAir планує збільшити кількость рейсів до Батумі

Авіакомпанія YanAir планує збільшити кількость рейсів до Батумі

Фото: yanair.ua

В авіакомпанії відзначають значне зростання попиту серед українців на відпочинок на чорноморському узбережжі Грузії у 2019 році.

Авіакомпанія YanAir, яка виконує щоденні рейси з Києва до Батумі, а також з Одеси та Харкова, розглядає можливість збільшення кількості рейсів з України до відомого грузинського курорту, повідомляє УНІАН

"Кожного року попит на відпочинок на чорноморському узбережжі Грузії зростає. Цього літа ми також бачимо значне зростання попиту серед українців на відпочинок на чорноморському узбережжі Грузії.

Тому у разі зацікавленості українських туроператорів та підтримки Департаменту туризму і курортів Аджарії ми готові збільшити кількість авіарейсів з Києва до Батумі", - повідомив комерційний директор авіакомпанії Тарас Стригуненко.

За його словами, насьогодні заповнюваність рейсів на цьому маршруті сягає 85-90%, що є хорошим показником. Як раніше повідомляв УНІАН, після заборони президентом Росії Володимиром Путіним з 8 липня прямого авіасполучення між Росією та Грузією, влада Грузії шукає можливості для збільшення туристичних потоків з інших країн, зокрема України.

Фото: hrk.aero

За шість місяців 2019 року у Аджарії побувало 2 млн 100 тис. туристів, що значно перевищує минулорічні показники. Україна входить до п'ятірки країн, звідки до Грузії прибуває найбільша кількість туристів, і перше місце серед країн, які не мають спільного кордону з Грузією. Так, минулого року в Грузії побувало 170 тисяч українських туристів, з них 46 тисяч у автономній Аджарії.  

Нагадаємо, український лоукостер SkyUp організовує трансфер з аеропорту Кутаїсі до міста Батумі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація