Санта в масці і на безконтактних санках: яким буде Різдво-2020

Санта в масці і на безконтактних санках: яким буде Різдво-2020

Фото: dovehouse.org.uk

В Лондоні запроваджують нові правила для безпечних свят

За чотири місяці до Різдва британські Санта-Клауси сіли за парти, щоб засвоїти нові правила роботи в умовах пандемії COVID-19.

Про це повідомляє Gulfnews.

Цього року лондонська розважальна компанія Ministry of Fun, яка керує "Школою Санта-Клауса" вже 25 років, почала навчання раніше, ніж звичайно. Засновник і тренер "Школи Санта-Клауса" Джеймс Ловелл запропонував своїм вихованцям дотримуватися трьох простих норм.

Перша - носіння фірмової маски Санти, зшитої із червоного оксамиту і облямованої білим хутром. Маска буде сприйматися дітьми абсолютно нормально, оскільки за довгі місяці пандемії цей аксесуар став для них звичним.

Друге правило - дотримання двометрової дистанції між Санта-Клаусом і дитиною під час привітання. Це жодним чином не вплине на магію, яка відбувається, вважає Джеймс Ловелл.

Третє нововведення - безконтактні санки, на яких розмістяться подарунки. Той, кому вони призначені, просто потягне до себе сани за мотузочку, уникаючи близького контакту з Сантою.

За словами містера Ловелла, торік в період зимової активності школа зареєструвала понад тисячу замовлень. В цьому році число бронювань буде вдвічі нижчим від звичайного, вважає тренер. Люди не зовсім впевнені, що запрошення в будинок Санта-Клауса не поставить під їх сім'ї небезпеки зараження коронавірусом. Тому сьогодні необхідно переконати їх у зворотному.

Нагадуємо, що в Лондоні вперше від початку карантину для відвідувачів відкрили Музей Гаррі Поттера

Повʼязані теми:

Наступна публікація