Чоловік подорожує з двома песиками, яких врятував від смерті

Тріо вже відвідало 12 Національних парків США.

Джордан Кахана мандрує штатами США та Канади з двома песиками вже кілька років. За цей час вони проїхали майже 50 тисяч кілометрів. Розпочалась їхня дружба з того, що чоловік змилувався над цуценятами, яких помітив на дорозі, відвіз до найближчої ветлікарні та вирішив ніколи з ними не розлучатись.

30-річний Джордан мандрував Арізоною, коли помітив на обочині шосе двох песиків, які були в поганому стані. Це трапилось в дуже спекотному районі штату між пустельними містечками Седона та Пейдж. Йому стало шкода тварин, а тому він відвіз їх до найближчої тваринної лікарні. Там з’ясувалось, що вік песиків близько двох місяців і в них серйозне обезводнення. Лікар сказав, що тварини могли навіть загинути, якби не Джордан. Чоловік тоді розчулився й вирішив забрати песиків з собою. З того часу, вони разом подорожують фургоном. Песиків звати Седона та Зевс.

"Команда" вже відвідала 12 Національних парків США, а також популярні туристичні місця, серед яких Тайм-Сквер у Нью-Йорку та знак Голлівуд у Лос-Анджелесі.

Фото: www.instagram.com/jordankahana

Тріо навіть завело власну сторінку в Instagram за якою слідкує близько 50 тисяч фоловерів. Така кількість підписників дозволила Джордану не лише здобути популярність та увагу ЗМІ, а й покинути роботу та заробляти на рекламі, через свій канал. Але донедавна чоловік був офіційно працевлаштований, а подорожувати йому вдавалось завдяки гнучкому графіку.

Фото: www.instagram.com/jordankahana

Нагадаємо, раніше згадувалось, що пара переїхала жити до фургону, стала зіркою соцмереж та заробляє на підписниках. Вперше молодята вирішили відмовитись від звичного існування та поїхати в мандрівку центральною Америкою на автомобілі в лютому 2012 року. Тоді вони просто займались серфінгом на морі та насолоджувались свободою від офісної роботи.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація