Чудернацький Парк пенісів приголомшив гостей Олімпіади-2018 у Південній Кореї

Чудернацький Парк пенісів приголомшив гостей Олімпіади-2018 у Південній Кореї

Фото: Reuters

У Паркові членів є пеніси-тотеми, фалоподібні лавки, гармати, годинникові куранти та ще чимало статуй в цьому ж стилі.

Гостей зимових Олімпійських ігор-2018 у Південній Кореї вражає чудернацький Парк пенісів. Він розташовується за годину їзди від міста Пхенчхан, де проводиться Олімпіада. Оглянути незвичайний парк, де чоловічий статевий орган відображений у найрізноманітніших скульптурах з дерева, каменю та пластику вже приїздило безліч людей.

"Пеніс-парк" був створений на честь давньої легенди про родючість, пише Metro. Чимало відвідувачів говорять, що він їх вразив значно більше ніж олімпійське містечко.

Фото: Reuters

"Я був у різних куточках світу, але ніколи не бачив нічого подібного", - розповідає лондонець Кіт Чайлд, що працює на зимовій Олімпіаді-2018.

За легендою жінка місцевого рибалки впала з скелі у море одразу після одруження й загинула. Вона була цнотлива, а це означало, що риба не буде ловитись допоки чоловік не еякулює у воду. На думку тодішніх жителів, це має повернути рибу до морських берегів.

У Південній Кореї один з найнижчих показників народжуваності у промислово розвинутому світі, а тому жителі країни відвідують парк в надії згодом зачати дитину.

Парк називається Haesindang. На його території є пеніси-тотеми, фалоподібні лавки, гармати, годинникові куранти та ще чимало статуй в цьому ж стилі. Деякі статуї навіть мають обличчя. Також тут є кам'яні скульптури китайського зодіаку, де тварини витесані у статевих органах більших ніж людський зріст.

Окрім можливості зробити знімки на фоні чудернацьких скульптур парку, тут відкриваються неймовірні панорами на портове місто Сінам.

Фото: Reuters

Нагадаємо, раніше розповідалось про національне спиртне та традиційні страви Південної Кореї, а також, де їх можна скуштувати. Загалом, національні страви в країні менш жирні й корисніші ніж скажімо китайські. Крім цього, вони більш приправлені спеціями та прянощами порівняно з японськими. В цілому Республіка Корея поєднує у собі найкращі кулінарні традиції Східної Азії.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація