Дешеве житло і безлюдні острови: де у Таїланді знайти "рай у хижині"

Дешеве житло і безлюдні острови: де у Таїланді знайти "рай у хижині"

Фото: flickr.com/desireedelgado

Ко Чанг – один із понад 50 островів, які входять до національного заповідника Таїланду.

Острів Ко Чанг – один із найекзотичніших у Таїланді. Серед тропічних лісів тут є затишні готелі та неймовірні пляжі, що ніби з рекламних буклетів. У березні-травні відпочивальників на узбережжях Ко Чанга не багато – вважається, що це не туристичний сезон. Насправді ж, засмагати тут можна без проблем та й температура води ідеальна.

Ко Чанг – один із понад 50 островів, які входять до національного заповідника і аби поплавати серед них потрібно отримати спеціальний дозвіл. В природному паркові чітко контролюють кількість відвідувачів аби ті не нашкодили природі.

Зазвичай відпочинок на острові обирають закохані. Тільки уявіть цю романтику – лише ви та шум моря. Тут, серед скель більшості островів, причаїлися невеличкі пляжі. Подекуди цілий пляж може бути у вашому розпорядженні: можна купатись, можна засмагати, а можна просто насолоджуватись неймовірною природою.

Також біля острова можна поплавати із маскою, адже під водою є на що подивитись – корали та різноманітні рибки усіх розмірів та кольорів.

На великих островах можна залишитись на ніч. Номер на самісінькому березі коштуватиме від 800 гривень на добу за двох.

Загалом, Таїланд – країна контрастів, країна з цікавою історією та привітними людьми, що залишає безліч яскравих та гострих вражень. Це ніби інший світ, де майбутнє, минуле та сьогодення мирно співіснують між собою і кожен хто тут побуває обов’язково знайде щось для себе.

Детальніше про відпочинок на острові Ко Чанг дивіться у сюжеті рубрики "Мій путівник" програми "Сніданок з 1+1".

Мій путівник. Таїланд - національний парк Му Ко Чанг і екзотичне зіркове весілля

Мій путівник. Таїланд - національний парк Му Ко Чанг і екзотичне зіркове весілля

Раніше згадувалось про загублене у лісах Таїланду місто, яке вражає зруйнованими палацами та чеді-храмами. Місто Аюттхая – це величезний історичний парк, де туристи можуть навіть загубитись серед сотень храмів та руїн.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація