Експерти назвали найкращі міста світу, щоб відсвяткувати Новий рік та Різдво

Експерти назвали найкращі міста світу, щоб відсвяткувати Новий рік та Різдво

Фото: УНІАН

Прага очолила рейтинг міст, у яких варто зустріти новорічні свята.

Цьогоріч столиця Чехії, Прага, визнана найкращим містом для святкування Нового року та Різдва. Таку відзнаку воно отримало за добре збережену архітектуру, численні історичні пам’ятки з безкоштовним входом та дешеві готелі стосовно інших європейських столиць.

Рейтинг міст, що ідеально підійдуть для святкування Нового року та Різдва оприлюднило видання US News Travel. В рейтингові детально описано, чому саме Прага очолила список.

Численні вузькі вулички вимощені бруківкою, старовинні костели, неймовірний замок на пагорбі та аркові містки  створюють атмосферу незабутньої міської казки. Кількість пам’яток архітектури в місті така, що задовольнить вимоги навіть найвибагливішого мандрівника. І при цьому вхід до більшості безкоштовний. Навіть легендарні: Карлів міст та Празький град - можна відвідати абсолютно безкоштовно. При цьому, варто згадати, що празька фортеця служила резиденцією деяких володарів Священної Римської Імперії.

Фото: УНІАН

Разом з тим, ціни в Чехії досить доступні, відносно західніших країн Європи, повідомляють у видавництві.

Міста, які ввійшли до десятки найкращих місць для святкування Нового року та Різдва 2018-го року:

1. Прага (Чехія)

2. Відень (Австрія)

3. Таос (США)

4. Лондон (Велика Британія)

5. Нью-Йорк (США)

6. Цюрих (Швейцарія)

7. Мюнхен (Німеччина)

8. Квебек (Канада)

9. Единбург (Шотландія)

10. Амстердам (Нідерланди)

Рейтинг подорожей агентство складає на основі аналізу відгуків досвідчених мандрівників, блогерів та читачів видання. На погляд агентства їхня думка об’єктивніша, ніж враження власних редакторів.

Нагадаємо, раніше розповідалось про місця, де можна незабутньо відсвяткувати Новий рік в Україні. Цьогоріч на новорічні свята українці можуть побачити неймовірне неонове шоу, відвідати колоритні ярмарки та казкові місця, або поєднати відпочинок, оздоровлення зі смакуванням місцевих страв та вина.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація