Ernest Airlines отримує ліцензію на внутрішні перевезення Україною

Ernest Airlines отримує ліцензію на внутрішні перевезення Україною

Фото: flyernest.com

Ernest Airlines відкрила новий офіс в Києві, а у квітні 2020 року відкриє базу в аеропорту "Київ" ім. Сікорського ("Жуляни").

Авіакомпанія Ernest Airlines (Італія) має намір зайти на український ринок внутрішніх перевезень, повідомляє інформаційне агенство "Інтерфакс-Україна"

Повідомив про це на пресконференції глава правління Ernest Airlines Шаді Ель Танніра у п'ятницю у Києві: "Із задоволенням приймаю пропозицію заступника міністра (заступника міністра інфраструктури Олександри Клітін - ІФ) щодо розширення нашої мережі і її поширення на внутрішні українські перевезення. Сьогодні починаємо роботу над отриманням української ліцензії. Це доможе українцям комфортно подорожувати Італією", - йдеться у повідомленні. 

Ernest Airlines планує протягом двох років інвестувати в Україну 100 мільйонів евро, а 2020-го розмістити два літаки у Києві.

Ernest Airlines - італійська авіакомпанія, штаб-квартира якої розташована в Мілані. Основний операційний центр компанії розташований в Тирані (Албанія). Авіакомпанія є лоукост-перевізником і обслуговує італійський і албанський ринки.

Авіакомпанія літає з Києва до Рима, Мілана (Бергамо і Мальпенса), Неаполя, Болоньї і Генуї, а також зі Львова до Рима, Мілана (Бергамо), Неаполя і Венеції; з Харкова до Рима і Мілана (Мальпенса), з Одеси - тільки до Рима.

Нагадаємо, лоукостер Ernest Airlines планує відкрити базу в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація