Кращі місця для весільної церемонії: де сказати один одному "так"

Кращі місця для весільної церемонії: де сказати один одному "так"

Весілля - одна з найважливіших подій в житті / Фото: thailandweddings.com.au

Де, як і за скільки відсвяткувати важливе у житті кожної людини урочистість читайте в нашій статті.

Весілля - одна з найважливіших подій у житті, тому не дивно, що кожен мріє, щоб цей день був особливим і незвичайним. ТСН.Туризм зібрав добірку кращих місць для весільної церемонії.

Кіпр

Кіпр, легендарний острів з м'яким середземноморським кліматом, ласкавим блакитним морем і сонячними пляжами, стане ідеальним фоном для вашого торжества. Весілля на Кіпрі - це чудова можливість для закоханих пар поєднати одруження, медовий місяць і весільну подорож.

Як проходить церемонія

Незважаючи на те, що острів Афродіти відносно маленький, зазвичай вибір місця проведення залежить від розташування готелю, в якому проживають молодята. Тому якщо у пари є чіткі переваги щодо місця, в якому вони хочуть скріпити себе клятвами любові і вірності, то і готель треба вибирати десь поблизу.

Весілля на Кіпрі запам'ятається на все життя / Фото: tsn.ua

Найчастіше святкова подія проводять в Айя-Напе, Пафосі або Лімассолі. Найпопулярніше місце народження Афродіти неподалік Пафосу, де сонце сідає в море, а морська піна радує око. Тут можна зробити гарні фотографії на тлі заходу сонця, блакитного кольору води і красивих каменів, що йдуть в море.

В Айя-Напі весілля найчастіше проводять на містку закоханих, мисі Каво Греко або в романтичній печері. Фотосесію можна провести у монастирі в центрі міста, близько звивистого дерева або на одному з білосніжних пляжів ближче до заходу.

Вартість туру

Грошей на проведення церемонії на Кіпрі ви витратите набагато менше, ніж у Києві. Одружитися можна в мерії курортного міста або на пляжі будь-якого готелю. Всі курорти і готелі Кіпру надають весільні послуги. Вартість символічної церемонії починається від 300 євро і залежить від типу церемонії. Ціна може збільшуватися, якщо буде зроблено замовлення на установку арки, прикрашеному живими квітами, або підготовку фуршету з шампанським.

Весілля в Таїланді - буддійська церемонія

Весілля в Таїланді - це невичерпний колодязь експериментів. Якщо вдома вибір місця для проведення заходу стоїть між рестораном у місті і рестораном за містом, то в Таїланді від усіх пропозицій голова піде обертом.

Як проходить церемонія

Перше місце за популярністю серед туристів - це традиційна буддійська церемонія в храмі. Тільки уявіть, як ченці, одягнені в помаранчеві одягу, оточені свічками і пахощами, виконують старовинні ритуали, співають мантри, благословляючи пару на довге щасливе спільне життя.

Весілля на березі океану в Таїланді / Фото: thailandweddings.com.au

Ідеальне місце для буддійської церемонії - це місто Чіангмай. В місті близько 10 храмів, вік яких 300-600 років. Все, що тобі потрібно зробити - вибрати потрібний, домовитися з ченцями про церемонію, вибрати костюми і оплатити.

Вартість туру

Така церемонония обійдеться приблизно в $ 2000. Ви будете платити за докладний інструктаж і обговорення всіх деталей весільного ритуалу, стиліста для нареченої, костюми для нареченого і нареченої, гірлянди з квітів для молодят, букет для нареченої, тайських танцюристів і музикантів, декорації з квітів, благословення монахів, церемонію обміну кільцями, церемонію благословення водою, торт, шампанське, весільний сертифікат, професійного фотографа, фотоальбом і перекладача.

Домініканська республіка

Замість вальсу Мендельсона - ритмічна домініканська меренге, а церемонію в РАЦСі замінить красивий вівтар з екзотичних квітів на березі моря. Який романтик не мріяв би обмінятися весільними кільцями з коханою людиною на незаселеному райському пляжі з білосніжним піском. Такий сценарій вашого весілля більш ніж реальний. Приїжджайте в Домініканську Республіку!

Весілля в Домінікані / Фото: 7 Hollywood Magazine

Для офіційної церемонії на березі Карибського моря і заповітних слів "Si, Acepto" вам потрібно докласти не так уже й багато зусиль. Збирайте всі необхідні документи за два місяці до запланованої дати, перекладайте і посвідчує їх. І можна вирушати в дорогу.

Як проходить церемонія

Церемонія проходить у кращих весільних традиціях на скелястому березі океану в альтанці, прикрашеною ніжними квітами, легкими повітряними тканинами, морськими черепашками і іншими милими дрібницями. Під повільну чарівну музику з келихом шампанського ви поринете в атмосферу абсолютної романтики і любові.

Ритуал зав'язування міцних морських вузлів, не менш міцний за домініканський ром, гарний та смачний весільний торт чудово доповнює церемонію, роблячи її неповторною. Потім при бажанні ви можете відправитися на морську прогулянку на швидкісному катері вздовж узбережжя, поплавати в басейні, попірнати з маскою біля коралових рифів - загалом, вдосталь насолодитися морем, сонцем і швидкістю.

Вартість туру

Весільна церемонія в райському куточку планети буде коштувати не так вже й дорого. Ціна найдешевшого варіанта - $ 300. Сюди входить персональний привітальний лист, букет для нареченої, індивідуальний трансфер із готелю і перекладач. Всі додаткові послуги: фотосесія, романтична вечеря можете замовити окремо. Всі подробиці поїздки уточнюйте у туристичному агентстві.

Мексика

Весілля в Мексиці - це барвиста і романтична подія, яка запам'ятається на все життя. Мексика наповнена містичною атмосферою, стародавніми пам'ятниками, джунглями, білосніжним піском і блакитними водами Карибського моря, на узбережжі якого розкішні готелі та чудові романтичні пейзажі. Мексика притягує до себе закоханих зі всього світу.

Весілля в Мексиці - барвисте і романтичне подія / Фото: ТСН

Останнім часом стає популярним проводити в Мексиці не тільки медовий місяць, але і саме весілля. Через професійного менеджера можна спланувати весілля до найдрібніших деталей, включаючи весільне торжество і наступний медовий місяць.

Як проходить церемонія

Індійське весілля в Мексиці проводиться за особливим обрядом. За традицією до нього готуються заздалегідь, проходячи ритуал очищення в темаскале - індіанській бані. На наступний день проводиться сама весільна церемонія, мета якої - зробити молоду сім'ю частиною всього кола життя і всього всесвіту.

Символ всіх ритуалів індійського весілля - коло, що символізує життєві цикли: від зародження на Сході (весна) до остаточного зближення і преображення на Півночі (зима). У процесі руху по колу життя учасники індійського весілля проходять через різні етапи. Спочатку вони сіють насіння, потім настає черга квітів. Наречений і наречена обсипають один одного квітковими пелюстками: він її - білими, а вона його - червоними. Після ритуалу з'являються фрукти, які символізують осіннє родючість.

Остання, четверта складова ритуалу - Слово Серця. Це звернення до творчих вищих сил з проханням схвалити і благословити цей союз. Коли всі чотири етапи індіанського весілля завершені, настає черга ритуального танцю і "Пісні весни". Церемонія проводиться зазвичай в готелі, на віллі або на березі Карибського моря.

Вартість туру

Ціна церемонії, організованої туристичним агентством - $ 2500-3000. В основний пакет весільної церемонії входить: заповнення всіх необхідних документів, послуги організатора весілля, оформлення весільного шатра з килимовою доріжкою і меблями, весільний торт, пляшка місцевого шампанського, букет нареченої зі свіжих квітів, бутоньєрка для нареченого, замовлення весільного вечері. Ціна церемонії без послуг агентства - від $ 1000.

Індія

Індія дивує на кожному кроці. Що може здатися прекрасним і чарівним, щось - чужим і дивним, але залишитися байдужим до цієї країни неможливо. Індія - зовсім інший світ, чарівний, відкриває сотні можливостей.

Весілля в Індії - яскрава і барвиста / Фото: magnolia-tv.com

Весілля в Індії - така ж яскрава і барвиста, як і країна, відрізняється особливою пишністю і врочистістю. Весільна церемонія супроводжується великою кількістю обрядів, ритуалів і звичаїв, які переходили з покоління в покоління. Безліч квітів, танців, пісень завжди присутні на індійському весіллі. Все як в кіно, тільки тепер це кіно втілюється в реальність.

Як проходить церемонія

В Індії весілля - це не тільки поєднання двох людей, це ще і поєднання їхных душ. Весільний обряд Виваха - найважливіша подія в житті для більшості індусів, тому до його підготовки підходять з усією відповідальністю. Індуси вірять, що весільний обряд пов'язує наречену і нареченого на сім наступних життів і є однією з 16 санскар - головних таїнств життя індуса. Весільний обряд проходить біля священного жертовного вогню і проводиться жерцем-брахманом.

За традицією у весільний наряд нареченої входять сарі і ленга чолі (довга спідниця). Класичний весільний наряд у нареченої повинен бути червоного кольору, але в різних регіонах країни допускаються й інші кольори: фіолетовий, золотистий, коричневий, помаранчевий, табу лежить тільки на чорному кольорі, який заборонений, так як вважається символом невігластва.

Як правило, весільні церемонії в Індії проводяться на березі моря. Для готелів на Півночі Гоа церемонії проводяться на красивих пляжах Морджим або Мандрем. Для Південного Гоа - це пляжі недалеко від готелів у більш затишних місцях, а також на мальовничих берегах річок, на території готелів, за бажанням можливі навіть церемонії в старому португальському будинку або індуїстському храмі.

Вартість туру

З 2012 року під час проведення весільної церемонії на пляжі стягується державний податок 210 у.о. При бронюванні церемонії необхідно в обов'язковому порядку повідомляти про бажання проведення церемонії на пляжі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація