Крижане місто, що займає десятки гектарів та сяє різними барвами відкриють у Китаї

Сотні крижаних будівель з неоновою підсвіткою різних кольорів вразили користувачів Інтернету.

Завтра, 5 січня 2018 року, в місті Харбін, що на північному-сході Китаю, стартує 34-ий Міжнародний фестиваль льоду та снігу. Крижане королівство площею майже 80 гектарів забудоване палацами, замками та архітектурними пам’ятками різних куточків світу.

В льодовому містечку відвідувачі зможуть не лише оглядати скульптури, а й заходити до крижаних пабів та кафе, а ще займатись зимовими видами спорту, пише Daily Mail. Крім цього, після заходу сонця на крижинах можна буде побачити неймовірне неонове світлове шоу. Кожна з крижаних будівель світиться різними барвами, може змінювати колір та перетворює містечко на казкове королівство.

На території фестивалю представлено сотні льодяних скульптур. Деякі з них мандрівники могли оглянути ще в грудні. Але офіційне відкриття фестивалю буде все ж завтра, 5  січня.

Серед скульптур тут представлені замок Канадзава в Японії, храм Неба в Китаї, меморіальна башта Харбіна, а також низка європейських пам’яток. Центральний бульвар крижаного містечка названий "Шовковий шлях" та символізує легендарний середньовічний торговий маршрут, який з’єднував Європу та Азію.

Крижане містечко буде відкрите для відвідувань до початку березня. Далі, швидше за все, скульптури почнуть танути, що унеможливить відвідування атракції.

Фото: www.instagram.com/哈尔滨国际冰雪节

Нагадаємо, що у Львові відбувся конкурс крижаних скульптур. Там, п'ятьом митцям видали по півтори тонни криги для створення своїх творчих доробків. Робота значно ускладнювалась через теплу погоду та дощ.

У Львові скульптори витесали з льоду дивовижні фігури

У Львові скульптори витесали з льоду дивовижні фігури

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація