Куди гайнути відпочити на Різдво та скільки це коштує

Куди гайнути відпочити на Різдво та скільки це коштує

Туристи піднімаються на підйомнику по схилу гори в туристичному комплексі ”Буковель” / Фото: УНІАН

Цього року серед зимових "пляжних" відпочинків українці обирають закордонну екзотику.

Новий рік непогано розпочати з відпустки, переконують туроператори і радять екзотичні напрямки. Занзібар, Шрі-Ланка, Домінікана - для вибагливих туристів, які хочуть сонця. І Зальцбург, Мюнхен, "Буковель" - для тих, хто любить лижі.

Куди гайнути на Різдво та скільки це коштує, йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

Взимку – все-таки лижі. Український турист так швидко розкуповував квитки в Альпи та Карпати, що авіакомпаніям довелося збільшити кількість рейсів.

А от із так званим "пляжним" відпочинком не все так просто. Українцям одного Єгипту вже мало - хоча він цьогоріч дешевий. На свята єгиптяни почасти навіть не вимагають заплатити за вечерю на Різдво - головне приїжджайте. Цього року популярна екзотика. До Об'єднаних Арабських Еміратів та Гоа додалися Бангкок, Домінікана і найближчим часом Шрі-Ланка. Туди літають прямі рейси.

Турагенції щодня продають тури до Домінікани, незважаючи на ціну в 1,5 тисячі доларів.

Де відпочити на новорічні свята

Де відпочити на новорічні свята

Занзібар - уже повна екзотика. У турагентствах побоювалися, що український турист не оцінить, але він їде в цю далеку країну. Тури на Занзібар коштують також трохи більше тисячі доларів на людину. В турагенціях кажуть, що вилетіти можна хоч на саме Різдво. Довгий переліт, не такий вишуканий сервіс як на тій же Домінікані, але фахівці переконують, що ця африканська країна таки варта того, щоби там відпочити.

А взагалі-то цьогорічний відпочинок мало чим відрізняється від минулорічних. Якщо у тебе достатньо грошей – літо може бути цілий рік. Ну, а якщо ти важко працював, а грошей на відпочинок немає – значить ти не дуже і втомився.

Олександр Загородний

Повʼязані теми:

Наступна публікація