Секрети Мертвого моря. Молодильний еліксир та відновлення нервової системи

Секрети Мертвого моря. Молодильний еліксир та відновлення нервової системи

Фото: visualhunt.com/Yair Aronshtam

Артроз, артрит, радикуліт та ревматизм лікує морська вода, а цілюще повітря заспокоює нерви.

Ізраїль – це сонячна, молода і маленька країна. Її площа – всього 22 тисячі квадратних кілометрів. За розмірами вона менша навіть за Київську область. Машиною Ізраїль можна об'їхати за 6 годин. Однак, при цьому країна має величезні історичні та природні багатства. Саме тут розташовані святині трьох наймогутніших релігій: Іудейської, Християнської та Ісламської. Однак, це далеко не все чим цікава земля обітована.

Одне з найцікавіших місць Ізраїлю – Мертве море. Водойма – це суцільні загадки та сюрпризи. Варто сказати, що Мертве море – це озеро, але дуже велике. А ще – воно лежить на 423 метри нижче рівня моря. Звучить дивно. Але маємо те, що маємо: Мертве море –  найнижча точка Землі. Мертвим його називають, бо воно дуже солоне – у воді нічого не живе, за винятком деяких видів бактерій. У повітрі багато брому, який заспокоює нервову систему.

Велика концентрація солі здатна тримати тіло людини на поверхні. В таке можна повірити, лише якщо спробувати самотужки. Сіль та велика кількість мінералів чудово зцілює та омолоджує.

Підлікуватись сюди приїжджають з усіх куточків світу. Артроз, артрит, радикуліт, ревматизм – все вилікує море, але треба одягати чобітки або просто капці – бо на дні багато шматків солі.

Детальніше, про Ізраїль та подорож до Мертвого моря, дивіться в сюжеті "Сніданок. Мій путівник".

Мій путівник. Ізраїль - загадки і сюрпризи Метрвого моря

Мій путівник. Ізраїль - загадки і сюрпризи Метрвого моря

Повʼязані теми:

Наступна публікація