МАУ змінює умови тарифів бізнес-класу

МАУ змінює умови тарифів бізнес-класу

Фото: www.flyuia.com

Перевізник почав продавати квитки бізнес-класу з обмеженнями.

МАУ відновила лінійку тарифів бізнес-класу, яка тепер включає тарифи Business Saver і Business Flex, і почала продавати квитки бізнес-класу з обмеженнями, повідомляє avianews.com

Тариф Business Saver передбачає весь основний сервіс, який МАУ надає в бізнес-класі. Це збільшена норма провезення ручної поклажі та багажу, харчування за час польоту, розміщення у салоні бізнес-класу в літаку, доступ до бізнес-зали в аеропортах, обслуговування на окремій стійці в аеропорту, безкоштовне видавання посадкового талона та пріоритетну посадку.

Обмеження таких квитків полягає у неможливості їх повернення, у той час як внесення змін можливе після оплати штрафу.

Фото: www.flyuia.com

Квитки за тарифом Business Flex коштують дорожче, проте цей тариф дозволяє повернення квитка та його обмін без обмежень. Схожу систему в Європі застосовують такі великі авіакомпанії як Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss Air France.

Нагадаємо, МАУ відновила лінійку тарифів економ-класу. Авіаперевізник тепер продає квитки за трьома тарифами: Economy Light, Economy Standard і Economy Premium. Останній тариф включає низку послуг, які надаються пасажирам бізнес-класу, наприклад, харчування в польоті, пріоритетну посадку і реєстрацію на окремих стійках.

Повʼязані теми:

Наступна публікація