"Мотор Січ" попередила про тимчасову зміну аеропорту

"Мотор Січ" попередила про тимчасову зміну аеропорту

Фото: www.facebook.com/president.gov.ua

Авіакомпанія переведе виконання всіх своїх рейсів до Києва у термінал D аеропорту "Бориспіль".

"Мотор Січ" від 2 до 12 вересня переведе виконання всіх своїх рейсів до Києва у термінал D аеропорту "Бориспіль" у зв'язку з ремонтом злітно-посадкової смуги аеропорту "Жуляни", повідомляє avianews.com.

Авіакомпанія звернула увагу пасажирів на те, що розклад польотів не змінюється, однак попросила клієнтів приїжджати до аеропорту не менше ніж за одну годину до вильоту у зв'язку з тим, що обслуговування пасажирів в терміналі D потребує більше часу.

"Вже 13 вересня ми плануємо повернутися у "Жуляни". У період виконання польотів з аеропорту "Бориспіль" онлайн-реєстрація для рейсів з Києва буде недоступна", — додали в "Мотор Січ".

Аеропорт "Жуляни" буде закритий о 09:00  від 2 вересня до 09:00 12 вересня за київським часом. За цей час на підприємстві розраховують відремонтувати злітно-посадкову смугу, а також руліжні доріжки №1 і №2. Вартість робіт оцінюється в 33 мільйони гривень.

Нагадаємо, Wizz Air через закриття на ремонт злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту "Київ" ім. В. Сікорського перенесе свої рейси в аеропорт "Бориспіль".

Повʼязані теми:

Наступна публікація