На Буковелі у самому розпалі пляжний сезон, але курорт вже готує сюрприз до зимового сезону

На Буковелі у самому розпалі пляжний сезон, але курорт вже готує сюрприз до зимового сезону

Фото: ТСН

Цьогоріч Буковелю буде чим здивувати любителів зимових розваг.

На Буковелі, курорті, що розташований на Прикарпатті, пляжний сезон у самому розпалі, а цього літа відвідувачів навіть більше, ніж торік. Але поки відпочивальники засмагають, курорт уже готують до зимового сезону. Цьогоріч Буковелю буде чим здивувати любителів зимових розваг - там відкриють дві нові траси. На цих спусках комфортно буде і новачкам, і досвідченим лижникам.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

В горах під сонцем у пляжному комплексі хтось плаває в басейні, а хтось в озері, де купа розваг. Можна обрати неспішне катання на катамаранах чи навпаки екстремальне на гідроциклах.

"Кожного року тут буваємо, по два, по три рази. І в чому справа, постійно розвивається курорт. Нові атракціони, нові розваги для дітей", - каже турист Дмитро Куделевич.

На підіймачах туристи роблять сотні фотографій.

А у етнопарку "Гуцул Ленд" є контактний зоопарк. Там мешкають декоративні кури, рідкісні білі павичі, чотирирогі вівці, шотландські волохаті корови, а у величезному вольєрі посеред лісу – козулі та олені. Кожну тварину можна погладити чи погодувати.

Туди з високогір'я перевезли столітні будиночки. Є хати гончарів та вівчарів, будиночок мисливця та навіть помешкання мольфара.

"Ціле, можна сказати, місто побудоване. Тут зручно, що все разом, дуже комфортно. Є розваги для дітей, для дорослих", - зазначає туристка Мар’яна Свірнюк.

Буковель готується до зимового курортного сезону

Буковель готується до зимового курортного сезону

А поруч уже будують дві нові траси для лижників. Загальна довжина – шість кілометрів. Також облаштують 6-місний підіймач.

Окрім витяга та лижних трас, на Буковелі зводять нові готелі та котеджі.

"Безумовно, не вистачає усім місць, тому в Буковелі будуються нові готелі, комплекси, Буковель розширюється. Чекаю на туристів, як узимку, так і влітку", - повідомив Олександр Шевченко, засновник ТК "Буковель", партія "За майбутнє".

Зимовий сезон на Буковелі стартує тільки-но вдарять морози. Навіть якщо снігу не буде, його штучно забезпечать снігові гармати.

Нагадаємо, що на Буковелі для туристів облаштовані десятки кілометрів піших маршрутів горами чи навіть подорож у минуле у величезному етнопарку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація