Прозорі мобільні каюти у Фінляндії приваблюють туристів неймовірними панорамами

Всередині пересувних номерів є всі зручності для відпочинку з сім’єю.

У найщасливішій країні світу 2018 року – Фінляндії відкрили готель з мобільними каютами-номерами для спостереження за Полярним сяйвом. Портативні кімнати нагадують великі закриті санчата з скляними стінками та дахом, а пересувати їх можна снігоходом, щоб знайти місце з якнайкращими панорамами фінської Арктики.

Розміри пересувного номера: ширина – 2,5 метра, довжина – 4,5 метра, а висота – 2 метри. Всередині є всі зручності для відпочинку удвох чи з сім’єю: ліжко, маленький стіл, газовий обігрівач і зовнішній сухий туалет.

Мешканців пересувних номерів дають також лижі та снігоступи, щоб можна було прогулятись засніженою місцевістю та оглянути ближче довколишні пейзажі.

"Каюти серед дикої природи дозволяють отримати абсолютно унікальні враження від Арктики та Полярного сяйва", - говорить засновник готелю і експерт з арктичних подорожей Джон Купер.

Загалом у незвичайному готелі є три мобільні каюти, які наразі розташовані на схід від Кілпіс'ярві, віддаленого хутора на півночі Фінляндії. Їх можна бронювати до середини квітня, а потім пересувні кімнати будуть зачинені аж до січня 2019 року.

Нагадаємо, що у сусідній Норвегії зводять перший підводний ресторан Європи. Концептуальна будівля буде занурена у Північне море. Головною принадою закладу стане величезне панорамне вікно шириною майже 10 метрів.

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація