Оргії на палубі та кімнати для рольових ігор. Із Венеції вирушив перший в світі секс-круїз

Оргії на палубі та кімнати для рольових ігор. Із Венеції вирушив перший в світі секс-круїз

Фото: www.desire-experience.com

Тиждень розпусти, оргій та тематичних вечірок у відкритому морі.

26 вересня з Венеції вирушив перший у світі секс-круїз Desire Cruise. Його організувала мексиканська компанія Original Group, яка спеціалізується на відпочинку для дорослих.

Рейс проходить на комфортабельному лайнері Azamara Quest. Він має 12 палуб та вміщає 690 пасажирів. Під час круїзу дозволено займатись сексом у публічних місцях, обмінюватись партнерами, влаштовувати оргії та втілювати будь-які еротичні фантазії. Єдина умова – все має відбуватись за взаємною згодою. На лайнері відведені спеціальні місця, де можна перебувати лише голим.

Під час круїзу проводяться інтимні семінари для пар та тематичні вечірки призначені для тих хто шукає нових сексуальних вражень і не проти групового сексу. Крім різних розважальних залів на судні облаштовані кімнати для рольових ігор. Охочі усамітнитися можуть відпочивати у приватних СПА-зонах, або джакузі.

Фото: www.desire-experience.com

Серед найбільш невинних еротичних розваг: секс-квести, ігри на роздягання, вечірки з переодяганням та неонові вечірки топлес. А охочі підтримувати себе у гарній формі зможуть відвідувати SPA-салони, масажні кабінети, йогу, спортзал та фітнес-центр.

Також на Azamara Quest працює 6 ресторанів: італійський, класичної кухні, винний, рибний, «гриль в басейні» та кав'ярня. В кожному з них діє дрес-код. Наприклад, в кафе з італійською кухнею, рибним меню та звичними стравами можна заходити лише в штанях та футболці, поло чи сорочці. Щоб зайти до інших закладів харчування варто також пристойно одягатись. Відпочивальники, що не бажають одягатись можуть замовляти їжу до номеру.

Круїз повністю проходить в Адріатичному морі. Лайнер відвідує порти Італії, Хорватії та Словенії. А ціна такого незвичайного вояжу коштує від 3,2 до 11 тисяч доларів. Вояж тягнутиметься тиждень – до 3 жовтня.

Фото: www.desire-experience.com

Організатори повідомляють, що на круїз бажала потрапити неймовірна кількість людей. Тому, на 2018 рік вже заплановано ще один секс круїз, який буде стартувати з Барселони (Іспанія). На офіційному сайті компанії вже приймають заявки на черговий секс-круїз.

Крім організації секс-круїзів компанія Original Group має два готелі в Мексиці з аналогічними умовами для проживання та відпочинку - Desire Riviera Maya Pearl Resort та Desire Riviera Maya Resort. Потрапити на курорти та на лайнер можуть лише відпочивальники старше 21 року.

Фото: www.desire-experience.com

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація