SkyUp відкриє п'ять нових рейсів з Києва та Львова до Італії

SkyUp відкриє п'ять нових рейсів з Києва та Львова до Італії

Фото: skyup.aero

Вартість квитків в один бік стартує від 1150 грн.

SkyUp анонсував відкриття п'яти нових рейси з Києва та Львова до міст Італії, які раніше обслуговував та зупинив польоти лоукост Ernest Airlines, повідомляє avianews.com.

Від 29 березня авіакомпанія запустить рейси з Києва за маршрутом Київ-Болонья і Київ-Рим. Вони будуть здійснюватись тричі на тиждень щовівторка, щочетверга і щонеділі. Переліт в один бік за безбагажним тарифом коштуватиме від 1530 грн за двома напрямками. До Бергамо рейси будуть здійснюватись тричі на тиждень щопонеділка, щосереди, щосуботи. Від 30 травня запустить рейси до міста Ламеція-Терме, які будуть  здійснюватись двічі на тиждень - щосереди, щосуботи. 

Від 29 березня авіаперевізник запустить рейси зі Львова за маршрутом Львів-Рим, який також буде здійснюватись тричі на тиждень щовівторка, щочетверга і щонеділі. Мінімальна ціна авіаквитків — від 1390 грн в один бік.

30 березня SkyUp відкриє рейси зі Львова за маршрутом Львів-Бергамо та Львів-Неаполь. Рейси будуть здійснюватись двічі на тиждень щопонеділка і щоп'ятниці. Вартість квитків коштуватиме від 1390 грн в один бік до Бергамо та від 1150 грн в один бік до Неаполя.

Крім того, рейси будуть здійснюватись до міста Ламеція-Терме з Одеси щосереди від 3 червня від 2 076 грн та Харкова від 1 червня щопонеділка від 2 428 грн. 

Нагадаємо, SkyUp змінив правила перевезення пасажирів і багажу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація