Сотні туристів відмовились летіти на Мальдіви через надзвичайний стан

Сотні туристів відмовились летіти на Мальдіви через надзвичайний стан

В кожному готелі від номерів відмовляються близько 50 відпочивальників щоденно.

Надзвичайний стан на Мальдівах перетворив їх з райського куточка на проблемний курорт. Через політичні перипетії за останні два тижні відпочинок на островах відмінили сотні туристів.

"Щоденно у нас відмовляються від 50-60 номерів", -  повідомляють в адміністрації одного з готелів на Мальдівах, пише The Telegraph. Така ж ситуація спостерігається у всіх закладах відпочинку на острові.

Наразі рада безпеки Мальдівських островів стверджує, що немає ніяких ускладнень для відпочинку туристів на курортах країни, а всі аеропорти працюють у звичному режимі. Незважаючи на це низка країн радить своїм громадянам не подорожувати на Мальдіви до кінця лютого 2018 року.

Надзвичайний стан був запроваджений 5 лютого на 15 днів. Про введення заявив президент країни Абдулла Ямін у відповідь на рішення Верховного Суду звільнити членів опозиції з в’язниці. Серед них 12 депутатів партії Меджліс та один з попередніх президентів Мальдів Мохамад Нашид. Ямін відхилив постанови і розпорядився заарештувати двох з п'яти суддів. Він стверджує, що фігури опозиції планують переворот, щоб змістити його.

Раніше більш детально розповідалось чому "райські" острови охопила криза. Мальдіви опинилися на передовій боротьби не лише за демократію, а ще й стали полем жорсткої конкуренції між Китаєм та Індією.

Загроза імпічменту: президент Мальдівських островів запровадив 15 днів особливого режиму

Загроза імпічменту: президент Мальдівських островів запровадив 15 днів особливого режиму

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація