У Дубаї відкрився найвищий готель світу з розкішним басейном на даху

В готелі 528 номерів.

Сьогодні, 12 лютого 2018 року, в місті Дубай, ОАЕ, відкривається найвищий готель у світі - Gevora. Його висота 356 метрів, на яких вміщується 75 поверхів. Будівля розташовується неподалік від попереднього лідера за висотою серед готелів JW Mariott Marquis і перевищує його всього на один метр.

Вся конструкція новозведеної будівлі повністю укрита різними відтінками золотого кольору, пише Arabian Business.

Загалом в новому еміратському готелі 528 апартаментів. Розміри номерів коливаються від середніх економів – 46 кв м до розкішних люксів – 85 кв м.

На даху Gevora розміщується величезний басейн просто неба з зоною для відпочинку та ресторан. Крім нього, в готелі є ще джакузі, басейн для дітей, оздоровчий клуб на 12 поверсі, чоловічий та жіночий тренажерний зали й SPA-салон на 71 поверсі.

Фото: www.instagram.com/gevorahotel

Нагадаємо, нещодавно в Еміратах запрацював тролей, що став найдовшим у світі. Його довжину раніше прирівнювали до 28 футбольних полів, проте тепер точно відомо, що протяжність екстремального спуску – 2,83 кілометра. Тролейний спуск розпочинається з гори Джебель Джайс на висоті 1630 метрів над рівнем моря, що розташована в еміраті Рас-Аль-Хайм.

Арабські Емірати відкрили рекордний атракціон

Арабські Емірати відкрили рекордний атракціон

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація