У Києві відбудеться презентація нового туру за серіалом "Чорнобиль" від HBO

У Києві відбудеться презентація нового туру за серіалом "Чорнобиль" від HBO

Під час воркшопу гіди, туроператори, структури та професійні об’єднання, зацікавлені у створенні та участі в комплексному маршруті за серіалом, зможуть отримати відповіді на запитання щодо серіалу та практичного проведення тематичних турів для іноземців.

Наприкінці червня у Києві презентують новий тур містом, за сенсаційним американським серіалом "Чорнобиль" від HBO, повідомляє "Укрінформ" з посиланням на сторінку в Facebook начальника Управління туризму та промоцій КМДА Антона Тараненко. 

"Сьогодні ми готуємо туристичний маршрут по місцях зйомки серіалу. Буде дві версії: скорочена, що включатиме локації в місті та музей Чорнобилю на Подолі, та змістовна (трішки самого міста та зона відчуження). Тур по місту буде готовий до кінця місяця, тур по Чорнобилю вже можна замовити у хлопців з компанії "Чорнобиль Тур", – написав Тараненко.

На підтримку ініціативи Управління туризму та промоцій КМДА щодо створення комплексного туристичного продукту Київ – Чорнобиль 19 червня в приміщенні Chernobyl HUB на Андріївському узвозі планують провести практичний воркшоп туру за серіалом "Чорнобиль" від HBO, організований компанією "Чорнобиль тур".

Як повідомив у Facebook керівник компанії Ярослав Ємельяненко, під час воркшопу відбудеться презентація вже готових та запущених в роботу частин туру, а також обговорення та розробка нових частин, зокрема за місцями знімань серіалу в Києві.

"Друзі, в цю середу ми збираємося на майстер-клас, де поділимося досвідом та працюватимемо над відсутніми ланками туру Київ – Чорнобиль за серіалом HBO. До зустрічі в середу о 16:00!" – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час воркшопу гіди, туроператори, структури та професійні об’єднання, зацікавлені у створенні та участі в комплексному маршруті за серіалом, зможуть отримати відповіді на запитання щодо серіалу та практичного проведення тематичних турів для іноземців.

Нагадаємо, 18 червня о 20:45 на каналі "1+1" відбудеться українська прем’єра сенсаційного серіалу "Чорнобиль" від НВО. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація