У Києві відкриють перший футуристичний капсульний готель

У Києві відкриють перший футуристичний капсульний готель

Фото: monotel.space

Одна ніч коштуватиме 950 гривень.

У Києві відкриють перший футуристичний капсульний готель - Monotel, повідомляє "Інтерфакс-Україна". 

Це мережа готелів майбутнього з монокапсулами для сну і інноваційними технологіями, локерами зі скануванням відбитків пальців, роздільними душовими, кухнею, лаунж зоною, коворкінгом 24/7 та навіть silent-сервісом.

Фото: monotel.space

Готель побудують за прикладом сучасних японських готелів з онлайн-чекіном та цифровим керуванням у капсулі. Замовити будь-які послуги можна буде без необхідності спілкуватися з персоналом.

Фото: monotel.space

Перший готель відкриють у жовтні неподалік Бессарабської площі (бул.Шевченка, 9/28), розраховано на 28 осіб, а ще дві локації будуть у листопаді-грудні на Золотих воротах (вул.Б.Хмельницкого) і поруч з Київським велотреком. 

Згодом планують відкривати капсульні готелі у Львові, Одесі та інших містах України. 

Фото: monotel.space

Бокси будуть розташовані один над одним та поділені на капсули для пари, чоловічі та жіночі. Розмір капсули для однієї особи - 220 на 150 сантиметрів.

У ній буде система подачі повітря, memory-матрац, навушники, зарядка для гаджетів, місце для зарядки гаджетів, а також Wi-Fi та дзеркало.

Фото: monotel.space

Також у готелі є спільний душ та вбиральні, для особистих речей є шафи. Крім того, працюватиме пральня, прасувальна кімната та камера для зберігання речей.

Нагадаємо, в аеропорту "Бориспіль" відкрили капсульний хостел. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація