У Києві відновили парк, який не реставрувався майже 40 років

У Києві відновили парк, який не реставрувався майже 40 років

Фото: lifeintravel.com.ua

Парк урочисто відкрили до дня Києва.

Сьогодні, 25 травня, до Дня міста у Києві відкрили після тривалої реставрації парк "Володимирська гірка". Востаннє його реставрували до Олімпіади-1980, тобто майже 40 років тому.

Про відкриття парку повідомляється на сторінці "Кличко - мер" у  Facebook.

Тепер кияни та гості столиці, які завітали на фінал Ліги чемпіонів та на день Києва, можуть насолодитися чудовими краєвидами, що відкриваються з пагорбів над Дніпром.

"В оновленому в парку облаштовано садові доріжки, встановлено сучасну систему поливу газонів, повністю прокладено нову мережу дощової каналізації, встановлено нові ліхтарі, огородження та укріплено схили і підпірні стіни. Також встановили систему відеоспостереження, нові лави для відпочинку, облаштували і великий дитячий ігровий комплекс", - йдеться у повідомленні.

У паркові також демонтовано старі сходи, що ведуть з нижньої тераси до центральної алеї. Їх відреставрують, укріплять та встановлять на місце.

Загалом завершено реконструкцію верхньої частини "Володимирської гірки". Згодом в мерії обіцяють відреставрувати і нижню частину парку.

Нагадаємо, що до музею корупції "Межигір’я" від Києва туристи зможуть дістатись на теплоході. Мандрівка до "Межигір’я" і назад триватиме сім годин.

На Байковому цвинтарі почали відновлювати барельєфи на стіні Парку пам'яті

На Байковому цвинтарі почали відновлювати барельєфи на стіні Парку пам'яті

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація