У Львові закрили один з найпопулярніших серед туристів ресторан

У Львові закрили один з найпопулярніших серед туристів ресторан

Фото: www.facebook.com/akhudo

Особливою популярністю користувався майданчик на даху будинку, звідки можна було побачити усе місто.

У центрі Львова закрили найпопулярніший серед туристів ресторан - "Дім легенд" (вул. Староєврейській, 48) через відмову власника будинку продовжувати оренду. 

"Історія має початок і має свій кінець... #Друзі, закінчився наш 10-річний орендний контракт по будинку #ДімЛегенд і повідомляю, що ця легенда на жаль припиняє своє існування... Власник будинку має інші плани щодо його використання і кожен далі йде своєю дорогою. Але легенди мають здатність перевтілюватися, тому ви можливо зустрінете частину цієї легенди деінде у Львові... бо ж будинків багато, а "Дім легенд" - один! І про найважливіше - весь колектив працевлаштований в Холдингу емоцій !Fest і вірю що прийде час коли ви знову зійдетеся разом в нашій Легенді!" - про це написав на своїй сторінці у Facebook співзасновник мережі "!FEST" Андрій Худо, до якої входить "Дім легенд".

Фото: www.fest.lviv.ua

За роки свого існування "Дім легенд" став одним з найпопулярніших ресторанів Львова, який приваблював чималих туристів не лише кухнею, а й загальною концепцією та інтер'єром. Особливою популярністю користувався майданчик на даху будинку, звідки можна було побачити усе місто.

Окрасою ресторану також було щоденне вечірнє шоу фасаді будинку, де встановлена бронзова скульптура сажотруса - хранителя будинку.

Фото: www.fest.lviv.ua

Нагадаємо, всеукраїнський фестиваль писанок "Писанка Арт-Фест", що традиційно відбувається в Києві навесні, цьогоріч скасували

Дмитро Комаров про приголомшливі пригоди у Бразилії, які лишилися за кадром проекту Світ навиворіт

Дмитро Комаров про приголомшливі пригоди у Бразилії, які лишилися за кадром проекту Світ навиворіт

Повʼязані теми:

Наступна публікація