У Непалі збільшать візовий збір для іноземних туристів

У Непалі збільшать візовий збір для іноземних туристів

Фото: unsplash.com

Наразі підвищення плати за візу для туристів коливається від п'яти до 35 доларів.

У Непалі збільшать візовий збірд ля іноземних туристів, повідомляє deccanchronicle.com.

Непал підвищить візові збори для іноземних туристів з 17 липня, обіцяючи, що нинішні зміни в структурі збору не будуть значними.

Рішення про підвищення мита за іноземні туристичні візи ухвалено цьогоріч у травні. Уряд не змінював цього протягом десяти років.

Офіційні представники Департаменту імміграції наголошують, що нинішні зміни в структурі зборів за візу не будуть значними, а прішення переглянуть 2020 року.

Крім цього плата за туристичну візу на 15 днів увеличется від п'яти до 30 доларів, плата за туристичну візу на 30 днів підніметься від 40 до 50 доларів, а плата за туристичну візу на 90 днів (з багаторазовим в'їздом) зросте від 35 до 125 доларів.

Департамент імміграції також підняв плату за продовження візи для іноземних туристів. Згідно з заявою департаменту, плата за продовження візи (протягом її чинного терміну) збільшується з двох до трьох доларів на день. Аналогічним чином, плата за продовження візи (з багаторазовим в'їздом) зросте від 20 до 25 додаткових доларів, а плата за продовження візи після закінчення терміну дії візи буде збільшено від трьох до п'яти доларів на день.

Нагадаємо, 2020 року в'їзд до Венеції стане платним для туристів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація