У "Сільпо" за продуктами та подорожами! Новини компаній

У "Сільпо" за продуктами та подорожами!

Головним призом став круїз по середземноморським країнам.

Наприкінці 2014 року у мережі супермаркетів "Сільпо" і делікатес-маркетів Le Silpo для учасників бонусної програми пройшла цікава акція "Змінюй пейзаж з Сільпо Вояж": з 1.11 по 30.12 кожен, хто робив покупку на суму від 2000 гривень, отримував знижку в 5% або 500 гривень на оплату туру від нового підрозділу компанії Fozzy Group - "Сільпо Вояж". За 3000 гривень надавалася знижка в 6% або сертифікат на 1000 гривень. Ну а ті, хто витратив 5000 гривень, отримали можливість скоротити витрати на відпустку на 1500 гривень або 7%. 31 грудня відбувся фінальний розіграш, головним лотом якого стала поїздка на двох на круїзному лайнері по Середземномор'ю. Переможницею акції була обрана Валерія Кармолітова і у лютому разом з чоловіком вона вирушила в семиденний тур по прибережних містах Франції, Італії, Іспанії та Тунісу.

Ця четвірка входить в басейн Середземномор'я - історичний регіон, який об'єднує країни Європи і Африки. Його називають колискою мореплавання, але сучасних мандрівників він притягує своєю давньою історією, красою архітектури, прекрасним цілорічним м'яким кліматом і смачною, улюбленої у всьому світі кухнею. Під час круїзу щаслива пара відвідала давній Рим з його знаменитим Колізеєм, сицилійський Палермо, де знімався "Хрещений батько" і незабутню Барселону з її творіннями Гауді. 14 лютого подружжя відсвяткувало у французькому Марселі, а завершило тур відвідуванням стародавнього Карфагена, що в Тунісі.

Круїз по середземноморським країнам був обраний в якості головного призу в акції не випадково. Це одна з найбільш привабливих пропозицій туристичної агенції "Сільпо Вояж". Вона відкрилася влітку 2014 року, у самий розпал кризи, але це не завадило агенції активно розвиватися: 10 точок вже працює в Києві, а на цей рік планується поява нових підрозділів як у столиці, так і в інших містах України. Крім того "Сільпо Вояж" став джерелом консолідованої інформації в туристичному сегменті: на веб-сторінці компанії www.silpovoyage.com.ua пропонується як підбір турів, так і пошук квитків та готелів, а також унікальний для українського інформаційного середовища сервіс порівняння готелів.

Слідкуйте за новинами сайту та акціями у магазинах "Сільпо". І, можливо, наступна виграна подорож буде саме вашою.

Наступна публікація