У США відкрився "Чарівний парк Гаррі Поттера" зі школою магії Гоґвортс

У США відкрився "Чарівний парк Гаррі Поттера" зі школою магії Гоґвортс

Фото: www.flickr.com/La Rueda Mecánica

Гостей Гоґвортсу вражає казкове світлове шоу, яке схоже на магію.

Від 24 листопада в Голлівуді на Universal Studio всі шанувальники книг та фільмів про Гаррі Поттера можуть відвідати магічну школу Гоґвортс. Казковий замок вже не вперше відкривається для відвідувачів, але організатори обіцяють, що цьогоріч світ Гаррі Поттера буде ще яскравішим, ніж минулі рази. Фантастичний парк працюватиме до 8 січня 2018-го року.

Про це повідомляється на сайті Mashable.

Творці "Чарівного світу Гаррі Поттера" розповідають, що прикрасили станцію Хогсміт, поселення неподалік Гоґвортса та сам замок: штучним снігом, ілюмінацією та безліччю гірлянд. А тому, навіть у теплому Лос-Анджелесі штату Каліфорнія, де сніг випадає не так часто, можна відчути різдвяну атмосферу всесвіту Гаррі Поттера. До того ж, неповторне освітлення, яке змінюється кілька раз за ніч, робить замок по-справжньому чарівним, а організатори обіцяють ще й неймовірний салют. В Інтернеті навіть з’явилось відео зі світловим шоу на стінах замку.

Цьогоріч в The Wizarding World of Harry Potter відкрито чимало нових магазинів, ідентичних до тих, що й у книгах Джоан Роулінг та фільмах за їхніми мотивами. Там можна придбати чарівні палички різних персонажів, одяг та сувеніри з емблемами Гоґвортсу, Гоґвортс-експресу та з цікавими цитатами.

Фото: www.flickr.com/La Rueda Mecánica

Фото: www.flickr.com/La Rueda Mecánica

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Туризм на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Повʼязані теми:

Наступна публікація