У Венеції визначили дату введення туристичного податку

У Венеції визначили дату введення туристичного податку

Фото: unsplash.com

Податок буде введено для всіх туристів — незалежно від того, приїжджають вони літаком, потягом, автобусом, на водному таксі чи круїзному судні.

Влада Венеції визначила дату введення туристичного податку для гостей, що приїжджають до міста на один день без ночівлі, повідомляє foxnews.com.

Крім того, туристи будуть платити до десяти евро, якщо відвідують місто протягом однієї години. Ці тарифи будуть діяти від 1 липня 2020 року.

За словами влади, це нововведення зробить відвідування Венеції більш "відповідальним". Зібрані гроші будуть використовувати на утримання міста, на прибирання сміття, яке залишають на вулицях і площах туристи.

Податок буде введено для всіх туристів — незалежно від того, приїжджають вони літаком, потягам, автобусом, на водному таксі чи круїзному судні, але ті туристи, що відвідують місто з одноденною екскурсією у низький сезон заплатять три євро, середній сезон — вісім євро, а у "високий" сезон екскурсія коштуватиме десять євро на одну особу. Крім того, туристи з ночівлею, вже заплатили податок.

Фото: unsplash.com

Нагадаємо, у Венеції заборонили великим круїзним лайнерам заходити до історичного центру.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація