У Запоріжжі презентували туристичну карту міста

У Запоріжжі презентували туристичну карту міста

Фото: www.facebook.com/zaporizhzhiacity/

Туристична карта надрукована тиражем 15 тисяч екземплярів.

У туристичному інформаційному центрі Запоріжжя презентували нову туристичну карту міста. Про це йдеться на сайті Запорізької міської ради. 

Її розробили фахівці управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради спільно з представниками туристичного активу міста. На карті позначені найбільш привабливі об’єкти та маршрути, які неодмінно мають відвідати гості міста.

Фото: zp.gov.ua

"У кожного туристичного міста є карта. Вона повсюди: у супермаркетах, музеях, готелях, на туристичних об’єктах. Тут є вся інформація - де поїсти, де відпочити, що поблизу знаходиться. Карта, це така річ, яка, не зважаючи на наявність сучасних інформаційних технологій, дуже популярна серед туристів, тому вони користуються саме друкованими картами. Сьогодні ми презентуємо перший варіант карти Запоріжжя. Далі будемо її вдосконалювати разом з туристичним активом.

Тут не всі наші дестинації, які потрібно відвідати, але ми намагались позначити основні туристичні місця на цій карті. Вона розроблена за традицією туристичних карт найбільших європейських міст, я впевнена, що вона має бути надрукована масовим тиражем і розповсюджена повсюди", - відзначила начальник управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Симонова.

Фото: www.facebook.com/zaporizhzhiacity/

Туристична карта Запоріжжя надрукована тиражем 15 тисяч екземплярів. На ній позначені музеї, об’єкти історичної спадщини та культури, місця відпочинку, храми, а також основні туристичні локації о. Хортиця. Новий путівник містом допоможе зробити подорож Запоріжжям більш змістовною та цікавою.

Фото: zp.gov.ua

За словами авторів, це перший крок. Наразі триває розробка нової, більш детальної версії туристичної карти та її англомовного варіанту. Спеціалісти управління туризму готові до співробітництва з представниками туристичного активу.

Нагадаємо, цьогоріч анонсували туристичний путівник у Вінниці та Одеській області, які містять інформацію про найцікавіші об’єкти. 

У столиці завершують зводити основні конструкції нового пішохідного мосту

У столиці завершують зводити основні конструкції нового пішохідного мосту

 

Наступна публікація