В аеропорту "Бориспіль" відкрили капсульний хостел

В аеропорту "Бориспіль" відкрили капсульний хостел

Фото: booking.com

Ціни стартують від 370 гривень за одномісний номер-капсулу.

На території терміналу D міжнародного аеропорту "Бориспіль" відкрився хостел із капсулами для сну GettSleep Boryspil, який працює цілодобово, повідомляє poglyad.tv з посиланням на booking.com

Фото: booking.com

Готель почав пропонувати свої послуги на сайті бронювання житла від 20 травня цього року. Працівники цілодобової стійки реєстрації розмовляють англійською, українською та російською мовами.

Фото: booking.com

"GettSleep Boryspil розташований у Києві за 30 км від Міжнародного виставкового центру й пропонує гостям номери з кондиціонерами. Хостел розміщено приблизно за 32 км від музею мікромініатюр Миколи Сядристого, за 32 км від Києво-Печерської лаври та за 35 км від стадіону "Олімпійський", - йдеться в описі запропонованого житла.

Фото: booking.com

"Летовище Бориспіль приєдналося до сучасних аеропортів світу, де мандрівники можуть отримати короткий перепочинок між рейсами в капсульному готелі.
Переконані, з продовженням зростання кількості транзитних пасажирів така послуга користуватиметься попитом", - написав у Facebook міністр інфраструктури Володимир Омелян. 

Летовище Бориспіль приєдналося до сучасних аеропортів світу, де мандрівники можуть отримати короткий перепочинок між...

Опубликовано Volodymyr Omelyan Вторник, 2 июля 2019 г.

 

За три години перебування в капсулі для двох доведеться заплатити 550 гривень, за шість годин – 730 гривень. Максимальна вартість (12 годин перебування в подвійній капсулі) – 930 гривень.

Фото: booking.com

У хостелі заборонено курити. Тут є душові кабінки, шафи для зберігання дрібний речей, багажу, є змога зарядити телефон або комп’ютер.

Нагадаємо, топ-5 готелів, розташованих біля аеропортів

Повʼязані теми:

Наступна публікація