В Одеській області розробили перший туристичний каталог

В Одеській області розробили перший туристичний каталог

Фото: odessanews.biz

Детальну інформацію про усі види туризму Одеської області тепер можна отримати в електронному або друкованому вигляді.

Перший каталог туристичних об’єктів Одеської області розробило Управління туризму, рекреації та курортів Одеської обласної державної адміністрації в рамках обласної програми розвитку туризму на 2017-2020 роки, повідомляє Укрінформ

Каталог обсягом 160 сторінок містить карту та детальну інформацію про понад 70 об’єктів екологічного, історико-культурного, релігійного, зеленого, спортивного, розважального, гастрономічного та інших видів туризму. 

Фото: zruchno.com.ua

"Важливу роль у збільшенні туристичного потоку та розвитку туризму відіграє промоція та просування туристичного та курортного потенціалу. На жаль, досі було недостатньо інформації щодо туристичних можливостей Одеської області. Цей каталог – це лише початок, надалі він буде розширюватися та поповнюватися новими об’єктами", –прокоментував начальник Управління Олександр Шека.

Друкована версія каталогу вже представлена в туристичних інформаційних центрах міста Києва та передана Національній туристичній організації та Міністерству економічного розвитку та торгівлі України для презентації делегаціям з інших країн. 

В електронному форматі каталог викладено в загальному доступі за посиланням.

Нагадаємо, до Одеси в 2019 році зайдуть круїзні лайнери відомих туроператорів.

Вперше в Україні стартував фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Вперше в Україні стартував фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Повʼязані теми:

Наступна публікація