Весь світ за $ 92 тисячі: надрозкішний лайнер обігне 7 континентів за 140 днів

Весь світ за $ 92 тисячі: надрозкішний лайнер обігне 7 континентів за 140 днів

Фото: flickr.com/desireedelgado

Туристи зійдуть на берег у 62 портах, які розташовуються у 32 країнах світу.

2020-го року розпочнеться круїз, який за 140 днів пройде повз усі сім континентів планети. Лайнер Silver Whisper зайде в 62 порти 32 країн, що дозволить мандрівникам оцінити все різноманіття культур та природних багатств різних куточків світу.

Вартість подорожі на розкішному лайнері з урахуванням відвідування всіх культурних пам'яток, екскурсій, частування та розважальних програмам – 92 тисячі доларів, пише Traveller.

Круїз повз 7 континентів у цифрах:

  • Рік старту – 2020
  • Кількість пасажирів – 382
  • Час у дорозі – 140 днів
  • Кількість портів на маршруті – 62
  • Кількість країн – 32
  • Кількість континенітв – 7

Круїз розпочнеться у порту Форт-Лодердейл штату Флорида, США. Далі на відпочивальників чекають райські панорами карибських островів і східне узбережжя Південної Америки, де лайнер зупиниться в портах Ріо-де-Жанейро та Буенос-Айреса. Тому, вздовж континенту лайнер пройде на південь, аж до берегів Антарктиди та її зледенілих островів.

Фото: Silversea

Наступний етап: подорож Тихим океаном із зупинками на островах Робінзона Крузо, Пасхи та прибуттям до Австралії. Тут відпочивальники відвідають Сідней, Мельбурн та острів Кенгуру.

Далі лайнер Silver Whisper вирушить до берегів Азії, де відпочивальники зможуть відігрітись на пляжах Пхукета у Таїланді, дослідити храми Коломбо у Шрі-Ланці та прогулятись у Мумбаї, Індія. Азійський маршрут закінчиться країнами Близького сходу, зокрема, відпочивальники відвідають закинуте місто серед скель Йорданії – Петру.

В Європі лайнер зайде до ключових портів континенту. Серед інших місць туристи оглянуть: Сицилію, Рим, Барселону та Лісабон.

Заключна частина маршруту тягнеться з Дубліна через Північну Європу, в тому числі повз мальовничі норвезькі фіорди, перш ніж приведе відпочивальників до Амстердама, де подорож закінчується.

Круїзна компанія, яка задумала цей вояж, повідомляє, що він не найдовший з тих, які здійснювали лайнери. Але він відрізняється у позитивному плані тим, що на всьому маршруті туристи розташовуватимуться на одному судні і рейс не матиме жодних перерв.

Нагадаємо, Саудівська Аравія фінансує зведення курорту біля Шаре-еш-Шейха. Крім туризму, тут планують розвивати ще кілька сфер: енергетичну, біотехнологічну, сільськогосподарську, а ще тут працюватимуть над створенням передових технологій. Крім цього, до курорту планується приваблювати європейські круїзні компаніїї, лайнери яких мандруватимуть Червоним морем до Синайського півострова в зимовий сезон.

Повʼязані теми:

Наступна публікація