Влада Амстердама відправлятиме туристів до Гааги

Влада Амстердама відправлятиме туристів до Гааги

Фото: rotterdam.info

Рекламну кампанію назвали "Всі дороги ведуть до Гааги".

У рамках боротьби з овертуризмом влада Амстердама розпочала активно рекламувати місто Гаага, повідомляє telegraph.co.uk.

На центральному вокзалі Амстердама і у туристичному магазині Iamsterdam розпочали рекламну кампанію. На старті акції гостям міста подарували 50 квитків на поїздку до міста у два боки. Першою цим скористалася пропозицією американка Аннамарі Тромбетта. Додатково до всього іншого її покатали в золотій кареті пам'ятками Гааги.

"Число ночівель в Амстердамі становить 17,5 млн на рік, це у 13 разів більше, ніж в Гаазі, – розповів глава департаменту з економічних питань муніципального ради Гааги Річард де Мос. – Ми пропонуємо подивитися наш місто, оскіьки це центр знань, міжнародних відносин, там же знаходиться резиденція королів. Ми будемо ради допомогти столиці, сподіваємося, що у нас вийде", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, інші нідерландські міста не готові взяти на себе частину туристичного навантаження. Зокрема, Гарлем заявив, що сам планує серйозно зайнятися негативними наслідками надмірного напливу гостей.

Фото: rotterdam.info

Торік Амстердам відвідало понад 20 мільйонів мандрівників а у всіх Нідерландах проживає близько 17 мільйонів людей.

Нагадаємо, названі міста, яким загрожує овертуризм в найближчі десять років.

На курортному острові у Греції здійнялися лісові пожежі

На курортному острові у Греції здійнялися лісові пожежі

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація