"Я в пошуку крутих світлин України для нового проєкту": актор Джозеф Гордон-Левітт звернувся до українців

"Я в пошуку крутих світлин України для нового проєкту": актор Джозеф Гордон-Левітт звернувся до українців

Фото: JoeGordonLevitt. Facebook

Американський актор Джозеф Гордон-Левітт збирає фото України для нового проєкту.

Американський актор і режисер Джозеф Гордон-Левітт попросив надсилати йому красиві фотографії України. Вони потрібні для нового проєкту You Have to See Ukraine,

Своє прохання Джозеф Гордон-Левітт  написав на своїй сторінці у Facebook.

“Вітання друзям з України! Я в  пошуку крутих світлин України для свого нового проєкту. Знайдіть декілька фото, які ви робили десь у країні та додайте їх до проєкту. Цей проєкт також відкритий для письменників і акторів дубляжу”, – написав Гордон-Левітт.

Hi, friends in Ukraine! I'm looking for cool photos of Ukraine for a new project on my site hitRECord. Find a few photos...

Опубліковано Joseph Gordon-Levitt Вівторок, 17 листопада 2020 р.

 

Фотографії або відео можна завантажувати на сайт hitRECord. Крім того, для проєкту потрібні автори, які зможуть розповісти про свій досвід поїздки в Україну, і актори озвучки, які володіють англійською мовою. Їм потрібно буде записати повідомлення із закликом відвідати країну.

Зараз на сайті, де Гордон-Левітт закликав постити фото України, опубліковано понад сотню знімків. Тут можна знайти зображення Києва, Одеси, тунелю кохання в Клевані, Карпат, хатини рибалки в Старому Солотвині, озера Світязь, замку в Підгірцях, Чорного моря і багато інших.

Фото: JoeGordonLevitt. Facebook

hitRECord - це креативна медіаплатформа, заснована в 2004 році Джозефом Гордоном-Левіттом. Компанія використовує різні медіаматеріали, надані користувачами, для виробництва короткометражок, книжок і DVD.

Джозеф Гордон-Левітт —  американський актор, відомий ролями в фільмах: "Початок", "Темний лицар повертається", "Атака кобри", "Петля часу", "Лінкольн", "Сноуден", "Життя прекрасне", "Третя планета від Сонця" та інших.

Нагадуємо, що українські озера в першій п’ятірці пошуку туристичних напрямків Google.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація